Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Závody mimo ligu 2008 | ↓↓↓ jít dolů |
Teď mě napadlo, že by tady mohli zanechat informaci o nějaké soutěži týmy, které ŽL 2008 nepořádají a Martin by je mohl zařadit k soutěžím mimo ligu na http://zdarskaliga.hasici.org/souteze/
Týmy – mohly :-)
Tak teď by se asi hodilo: v neděli 24.2.2008 v 9:30 se v Dolních Loučkách koná tradiční zimní soutěž, tak určitě všichni dojeďte. Sice už to tu padlo, ale hodí se to k tématu
Jj, není problém, zájemci napište sem do diskuze, nebo na email.
Jitka: tož taky jsem si říkal, že už je to v podstatě pasé, ale že ses ozvala, hodil jsem to tam, co kdyby :o) Jinak jestli budeš mít výsledky, klidně pošli, vystavím je tu.
Myslím že to letos se zimní soutěží bude mit jen pramálo společného,snad jedině datum v kalendáři:))doufám že se tam potkáme v hojném počtu a řádně si protáhnem kostry při pekelně rychlých útocích
No jo, ale ten teplej rum….
Martine, napiš mně prosím email, abych ti mohla poslat ty výsledky. Díky Jitka
martin.kaman@seznam.cz
Martine, je to správná adresa? Mě to hlásí chybu…
No, jestli se nepletu, tak v tom má Marťas bordel. Takže Jituš zkus tohle: martin-kaman@seznam.cz Rosťa.
Pomlčka pro pány, tečka pro paní a slečny. Nebo jak kdo chcete :o) Email v pořádku dorazil.
omlouvám se za zmatek, pak jsem si všimla, že to bylo „úspěšně odesláno“. tak nevím jak to je…s tou adresou