Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Atraktivnost ŽL 2008 | ↓↓↓ jít dolů |
Chtěl bych se zetat formou ankety jak je pro Vás zajímavá ŽL na rok 2008.Za stávajících pravidel ohledně zákazu odjíždění (výjimku povoluje Rada Žl),přísného systemu střídání(jen jeden člověk)5 závodů v sobotu atd. Představoval bych si to jako:team sdh XXXXX.jede x nejede ,celý ročník žl popř.napsat zhruba počet závodů který se chystáte objet. Litava B jede (min.11)
S pravidly souhlasíme. Pojedeme všechno. :)
Objedeme co půjde. Nemoci, zranění a tupcům ovšem nikdo neporučí…
S pravidli souhlasíme. Minulý rok jsme se dávali dohromady, takže pro letošek je v plánu zúčastnit se všech soutěží ŽL (pokud to zdraví a ostatní neplánované akce dovolí).
omlouvám se za hrubku – pravidly
S pravidly nesouhlasíme ( nedá se nic dělat ) ŽL nepojedeme. Rosťa.
nesváděj to na pravidla a kápni božskou.
pravidla sou docela fejn pojedem co pude teda pokud se nám Jarda nerozpadne
No, ono vlastně konkurence asi ubude, tak to patří ještě zvážit.:) Rosťa.
Jasně, pravidla sou docela FEJN. Jarda se ale rozpadne.
Letošní ročník ŽL bude dle mého názoru, co se týče účasti, horší než ten loňský a to hlavně kvůli nesmyslnému zákazu přejíždění na jinou soutěž. Hodně se tady o tom už diskutovalo, takže to nechci začínat znovu, píši jen svůj názor. Ve střídání nevidím problém, to podle mě bude fungovat pořád stejně. A ty soboty se taky dají zvládnout. Ale myslím, že nemá cenu o tom diskutovat, až soutěže ukáží, jestli nová pravidla něco ovlivní nebo neovlivní.
Není to legrační, když někdo napíše, že nemá cenu o něčem diskutovat, a přesto o tom diskutuje?? :)
JJ, k popukání :)
To Had: Možna ti nedošlo ,že Pája nepsal ,že o tom nechce diskutovat ale o tom ,že to nemá cenu…. Docela rozdil nemyslíš? Zamysli se než se začneš do někoho navážet…
To Krab: Možna ti nedošlo ,že Had nepsal ,že Pája o tom nechce diskutovat ale o tom ,že to podle Páji nemá cenu…. Docela rozdil nemyslíš? Zamysli se nad interpunkcí ,než se začneš někoho zastávat…
Ho, ho, hóóóóó, konečně se začíná rozjíždět slibná diskuze akorát pro mě…:)))
sorry za pravopis cestina neni moje silna stranka… budu zas psat bez interpunkce… at si to kazdej prebere
Krab: Neeee, až tak jsem to nemyslel :o)
Lukas: kluci Lhotky… střídání bez výhrad, předčasné odjezdy bez výhrad, soboty bez výhrad, odjezdíme… kdo ví.
To Martin: me se tak stejne pise lip :)
No co se týče atraktivnosti, tak nevím, ale rozhodně největší atrakcí bude polorozpadlý Jarda
no to je vůl ten starosta.
Díky Krabe, že jsi se mě zastal, ale nemá to cenu. Lukáš z Litavy napsal, ať každý uvedeme svůj názor na letošní ročník ŽL a jak je pro nás tato soutěž atraktivní. Napsal jsem svůj názor a nechtěl jsem, aby se tady lidi zase dohadovali co je dobrý a co ne, takže žádné diskuze kolem pravidel,na to je snad vytvořeno jiné téma. Ale hold někdo si rýpnout musí, že? Začínám si myslet, že psát sem ztrácí smysl, protože zklidíte jen výsměch.
Nemáš zač… zase sem měl slabší chvilku….
Pájo, co ti kdo udělal? Napsal jsi volovinu, tak proč se nad ní nezasmát? :o)
taky si myslím. zbytečně to stresujete. Nicmééně je to sranda.
Přátelé prosím držte se zadání tematu,na osočování,hájení si prosím založte jiné téma.Zatim se nikdo neozval z teamů v první 5 (kromě Krokočina),jestli je pro letošní rok ŽLjeětě lakavá z hlediska zpřísnění pravidel.Pokud to nechtějí z jakého koliv důvodu zde oznamovat tak mě to mohou zdělit na mail(handl.l@centrum.cz)dík