Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / ŽL 2008 | ↓↓↓ jít dolů |
Gratuluji všem, kteří rozvoji ŽL zatáhli ruční brzdu a dohodli se, že předčasný odjezd na jinou soutěž se nebude tolerovat. Tímto krátkozrakým rozhodnutím udělali ŽL v sezóně 2008 pro některá družstva méně zajímavou. Je totiž vyloučeno, aby některé družstvo jelo dvě ligy současně ( ŽL a VCB ) a bylo při tom hodnoceno do celkového pořadí ŽL. Litavy se tahle situace sice netýká, ale dovedu si představit nadšení kluků z Hlubokého, Stavoviště a Sychotína. Názor, že je lepší žádné družstvo, než družstvo, které odjede se mě nejeví moc rozumný. Tajně doufám,že se nad tímto rada ještě zamyslí a na své schůzi tohle ještě změní. S pozdravem Rosťa.
Na schůzi jsem podal návrh pro některé vypadal složitě ale určitě by něco řešil ale zamítl se.Tak jsem posoudil letošní termíny a naše termíny na rok 2008.Tak mi vyšlo že 7 se jich vůbec neprolíná. Tak si myslím že když zaspolupracuje blanensko tak by se mohly jezdit obě soutěže.
mohl by nekdo sem hodit ty terminy?? dik
Míro neboj, Žerňas se neprolíná.3.5 Velmez 11.5 Litava 18.5 Kaly 25.5 Netín 8.6 Maršovice 22.6 Olší 6.7 Lavičky 27.7 Jestřabí 17.8 Katov 24.8 Lhotky 31.8 Krokočín 13.9 Heroltice 28.9 Stanoviště…Jak říkal Rosťa, jsme náramně nadšení, mimo nás, Hlubokého, Sychotína, které ten sport baví a udělají si čas odjet víc závodů, přidal bych ještě Maršovice, ty si myslím, že taky mají na to jezdit i druhou ligu, Litava by určitě taky ráda zajela ke kamarádům na VCB…Já myslím, že vy to berete jako konkurenční boj s druhou ligou a to se na vyhlášení v Netíně tak růžově povídalo jak je super, že k nám jezdí týmy z Blanenska a teď jste jim to vesele zakázali.Nebudu to nadále rozebírat, jsem zaujatej, protože se nás to týka, ale co z toho plyne pro nás a pro další kterých se to týká…Vybrat si jednu ligu.Ale teda nechápu proč to není na pořadateli jestli povolí odjezd nebo ne.Jedinej kdo může prodělat na tom, že někomu povolí odjet je pořadatel.A stejně je lepší mít 25 startujících s tím že jich 5 nechám odjet, než jich mít jen 20.Ceny stejně musím rozdat a ono těch 5 nějakou kofolu a startovný zaplatí, nehledě na peníze zvedne prestiž soutěže na dvojnásobek.
nevim co má rosta s ruční brzdou možná by on taky mel používat brzdu když me předjíždí ve 120 ale to sem nepatří. Kdo chce jezdit ŽL tak at ju jezdí kompletne a učastní se závodů od začátku do konce kdo to tak nedelá ten má od letoška smůlu jsem pro a budu pro. Kdo je proti ten mohl zvednout ruku na schůzi, ale protože tam zůstala asi jen polovina účastníků a ostatní odjeli tak to dopadlo jak to dopadlo.
Již napsal Jirka, že v Netíně na vyhlášení všichni říkali jak nás rádi vidíte apod. Teď se ukázalo, že je mnohem víc těch co nás raděj neuvidí. Jen bych doporučil radě ŽL aby dala do pravidel taky povinný příjezd na závody třeba hodinu před nástupem. To přece nemáte ošetřeno. Co kdyby se někdo nahlásil až na konec a přijel těsně před útokem.Celková doba na závodech bude přece stejná jako když odjedete dřív.A také bych pro jistotu dělal průběžné nástupy během soutěže aby se vědělo, že tam všichni jsou. Gratuluji Lavičkám k vítězství ŽL 2008. :-)A ti co jste hlasovali pro zákaz odjezdů začněte pořádně trénovat.
Nechápu proč je hned tolik nenávisti a nevole na této diskuzi.ŽL dala svoje termíny a tedˇje snad na raděVCB aby ukázala zda-li má zájem spolupracovat.My jsme jich nabídli 7 a oni atˇse pokusí ozbytek a daly by se hned jezdit obě ligy.Až budou oba kalendáře hotové,tak potom se hádejte co proto kdo udělal.ČAU
Může to vypadat blbě, ale souhlasím s Ludvem. Krom toho, že na schůzi při hlasování nikdo z těch tým, které to nejvíc „pálí“ nebyl (buďto nepřijeli, nebo odjeli), tak neví, co tam bylo za diskuzi, názory atd. (Maršovice do toho Jirko nepleť). Tak si myslím, že už jen z tohoto důvodu do toho mají nejmíň co mluvit. Taky nevidím důvod, proč by se měla ve všech termínech závodů podřizovat ZL. Pokud vím, tak VCB taky nemá definitivní kalendář. Ono se to snadno řekne, ale kdyby se dělal kalendář ZL podle Extraligy a VCB, tak budem závodit na jaře a na podzim… Jestli se chcete porovnat s VCB, tak šancí bude dost. Jestli ji chcete jezdit, tak jezděte. Jestli vám jde o závodění, tak závodů (ZL + Extra) je za rok plnej kalendář (s výjimkou jednoho týdne). Nechcete taky zvýhodnit vyškovkou, zlínskou a třebíčskou ligu, aby mohly oplatit 100% účast?! (P.S.: podívejte se, kolik týmů z VCB odjelo kolik závodů ZL – kromě Sychotína to nestojí za zmínku…)
To Krokočín. Nikdo vám tady nerozporuje termíny. Určitě bude u nás snaha udělat termíny aby se dalo jezdit maximum. Já tady kritizuji nesmyslné přidělování bodů kvůli odjezdům. Nikdy se ti nepodaří sladit termíny tak abys nepotřeboval odjet na jinou soutěž. Nejde tady o nějakou rivalitu mezi VCB a ŽL. Jde o to, že se snažíte dělat vše, aby jste to zkomplikovali.
Aleši všechno komplikují ti co odjeli dříve ze schůze a mohli svými hlasy rozhodnot třeba jinak.A věděli by,že jsem dal návrh povolit odjezdy,dát body ale penize a ceny dát následujicim družvům.Ale ted jsem rád že se to neodhlasovalo.A pokud si pamatuji tak zrovna Vám jsem umožnil odjezd a všechno co jste vyhráli jsme Vám předali i s věcma co jste u nás stratili.Tak tě slušně žádám nešpiň jméno Krokočína!
To Ludva: Přečti si moje předchozí příspěvky ještě jednou. Nikde jsem se ani půl slovem nezmínil o Krokočínu. My jsme rádi oplatili Vaši návštěvu na našich závodech. Byli jsme rádi i za možnost přespání. Já jsem jen napsal, že se mi nelíbí, že už nebudem moci ze závodů přejet jinam. Hold si budeme muset vybrat. Samozřejmě si vybereme VCB.
Jen taková drobnost, že někdo odjel ze schůze dříve, rozhodně neovlivnilo výsledek hlasování. Situaci komplikují ti, kteří návrh přinesli !! Chápu, že nemůžeme mít stejný názor všichni, ale z mého pohledu je mnohem a mnohem lepší, když k nám na soutěž ( i na ligu ) přijede družstvo které ji zviditelní a tím vítěz jiné ligy rozhodně je !! ( i třeba jen na 60 min ) A zviditelní i celou ŽL, tak proč to proboha někteří pořád nechápou ?
S pozdravem Rosťa.
Král je mrtev, ať žije král!:-))
Rosťa, Jirka, Aleš: Jaký je podle vás smysl závěrečného vyhlášení?
Ano, když na vyhlášení chybí družstvo, které má stát na bedně, tak to opravdu není ideální, souhlasím. Ale vyřešit tuhle situaci tím, že družstvo raději odradím od příjezdu na soutěž ??? A to se zdaleka nemusí týkat jediné soutěže, ale celého ročníku. Jaký má tohle smysl Martine ? S pozdravem Rosťa.
Když chybí občas jedno družstvo, vem čert. Ale když na vyhlášení nejsou čtyři družstva z prvních pěti, tak je to s prominutím průser, kterej se stávat nesmí.
Píšete, že se zvyšuje úroveň soutěže, ale zkus na tohle „zvýšení úrovně“ nalákat sponzory.
Představ si, že jako živnostník dáš místním hasičů pár stovek nebo tisícovek na dřevo a k tomu nakoupíš pár cen, dáš kšiltovky, igelitky a přijdeš na soutěž. Cítíš se jako VIP, koukáš na vyhlášení, a tam se půlka věcí, co jsi dal, vůbec neobjeví. Tak si to ti hasiči ulili pro sebe, nebo co? A kde jsou frajeří, co měli ty ceny dostat? To jsme jim dali málo, že odjeli na další soutěž?
Jak se na tomhle má rozvíjet liga?
Tak co takhle celou situaci vyřešit tím, že družstvo odradím od odjezdu na jinou soutěž?
A kde je problém?? Tak zůstanou čtyři zástupci na vyhlášení a potom přijedou dom. Akorát že bude muset jezdit ještě jedno auto se čtyřmi lidmi navíc na první soutěž :-D
Martin má pravdu
Jednou se to odhlasovalo tak to je a doufám nic se měnit nebude nebo jsme všem pro smích?
V prvé řadě.Pochybuju, že náš dřívější odjezd ze schůze něco měnil, protože jsme předem věděli, že to s těma odjezdama dopadne takhle „špatně“.Jo navážejte se do nás vy jedni poctiví, ale prostě málokdo nemá v sobotu co na práci a museli, opakuji museli jsme odjet dřív.Stejně tak jako u odjezdu ze závodů.Já osobně si zaběhnu 2 závody denně než jeden a potom se tam ožeru jak to mnozí mylně spojují s tímto sportem.Radši se ožeru až po tom druhým závodě:))Martin napsal jedinej rozumnej protinázor k našemu vyjádření proti tomuto pravidlu.Má pravdu, nestojím si za 100 % správností odjezdů, je to tak 51 na 49.ale podle mě větší zlo je někoho držet, respektive vůbec odradit přijet.A jak Martin uváděl estetiku a sponzory.To je přece věc pořadatele.Nechte to na pořadateli.
Přátelé hasičského sportu,jsem jednoznačně proti jakémukoliv znemožňování odjezdů,odrazování jiných teamů atd.Tohle pravidlo mělo zůstat tak jak bylo minulý rok z jednoho prostého důvodu a tím bude úbytek soutěžních kolektivů na závodech ŽL,proč? Donutíme aby si družstvo vybralo jen jednu variantu a vzpomeňte si kolikrát se stalo,že team potřeboval odjet ze závodů dříve aby:stihl pouť,rodinnou oslavu atd.Podle těchto kritérii bude existovat výběr buď soutěž nebo akce. A jen tak náhodou proč jste jako pořadatelé povolovali odjezdy ze svých závodů když jste měli nachystáno hromady cen vysoké odměny?Mohli jste říci NE!Proč se teď schováváte za pravidla?Při dnešním rozložení sil na ŽL by nám co preferujeme volnost v odjíždění by nám nepomohlo ani to kdyby tam všichni zůstali až do konce Doufám ,že na schůzi Rady ŽL s tím ještě něco uděláme. S pozdravem Lukáš Litava
Zdravím všechny. Na schůzi jsem nebyl, takže nevím jak to tam probíhalo. Chci jen něco říct k tomu zákazu přejíždění. Tímto zbytečným pravidlem ŽL jenom ublížíte. V první pětce jsou čtyři týmy, které přejíždějí na VCB (Hluboké, Stanoviště, Sychotín a jestli se nepletu tak i Krokočín) a dokonce i vítěz ŽL odjížděl z Extraligy dřív, aby ŽL stíhal. Teď jim nezbyde nic jiného, než si vybrat. A nebude to jen těchto 5 týmů, Maršovice se také VCB zúčatňují, stejně tak Litava B, nebo Běleč Křeptov. Ti, co tohle nesmyslné pravidlo podporují, by si měli uvědomit, co tím způsobí!!!
Jen tak pro upřesnění (ti, kteří tam byli, tak to vědí). ŽL NEZAKÁZALA DŘÍVĚJŠÍ ODJEZDY!!!! Povojeny jsou, ale už ne se souhlasem pořadatele, ale se souhlasem rady ZL. Důvody byly prozaické – pořadatelé se chtěli tohoto rozhodování zbavit, aby nečelili níže uvedené kritice (ze stran příznivců nebo odpůrců).
Pájo, opravdu se pleteš. Blanenské ligy se letos pravidelně účastnila tři družstva ze ŽL: Sychotín, Stanoviště a Hluboké. Křížení nastalo ve třech termínech.
Hade, díky za (podstatné) upřesnění. Pravidla už mám slíbená, brzy je tu vystavím.
A je to tady,pravidla o odjezdech budou v rukou Rady ŽL.Má to ovšem jeden podstatnej háček a to je :jestli rada povolí nebo znemožní odjezdy ze závodů a nařídí ho celoročně nebo se každá žádost o odjezd bude posuzována samostatně a rada bude v pozici těch špatných.Jednoho pustíme na pouť nebo oslavu a ten den znemožníme jinému družstvu oplatit účast nebo body na jiné lize.Podle mého názoru tahle diferencializace nikomu neprospěje jediný co to bude mít za následek bude odliv kvalitních družstev ze závodů žl
To se ale pleteš Honzáne!!!! Některé návrhy byly navrhnuty, projednány a hlasovány!!! A některé zase byly navrhnuty (nebyly projednány a nebyly hlasovány !!! ),,(asi pro nedostatek času )". A bylo stanoveno, že to vyřeší rada ŽL!!! Takže z toho plyne, že pokud nezasedne rada ŽL a nepotvrdí konečnou verzi pravidel, tak žádná pravidla pro rok 2008 neexistují !!!!! S pozdravem Rosťa.
Čau jestli si dobře pamatuju tak jem hlasovali o předčasných od jezdech tak že se odjíždět nebudu s vyjímkou poutí atd.
s pozdravem Honza Kaly
sorry za chyby
to je vohromný. každej tady mektá že je to špatný, ale zajimavý je, že to všechno prošlo hlasováním. Takže mě přijde, že se tady ozývají jen ti co byli proti…a těch byla menšina.
To je velice jednoduchý,proč to prošlo,když hlasovací právo mají i teamy co nejezdí nebo většinou jsou výkonnostně dole a proto jim vyhovuje když konkurence ubude.Celkově rada žl je postavena špatně,proč má pořadatel soutěže mít automaticky právo hlasovat a rozhodovat o podobě ligy když ji třeba ani nejezdí Radil bych sborům co pošlou svého zástupce na schůzi Rady ŽL aby si rozmysleli jestli chceme pořádat kvalitně konkurenčně zajímavou ligu nebo tzv.“kozí ligu“,kde tyto dobré kolektivy budou jistě chybět.Jedinej kdo tratí na odjezdu ze soutěže je pořadatel tak to nechme na něm jak se k tomu postaví To popi:to s tou pouťovou výjimkou nemůžeš snad myslet vážně!ve stejný den Rada povoluje odjezd „Horní dolní“ a zároveň týž den nepovolí odjezd bez penalizace „Dolní horní“to už by nebyla liga to by byl kocourkov ,kterého bych se v žádném případě nechtěl zúčastnit
„Svatá“ pravda Lukáši.
Tos Lukáši přehnal! Pokud si myslíš, že má někdo ze slabších týmů menší právo volby, než třeba ty, tak to se šeredně pleteš (aneb všichni jsme si rovni, ale někteří jsme si rovnější). S výjimkou jednoho týmu – kteří odjeli 5 závodů a omluvili se za to (i to rozumě zdůvodnili), všichni jezdí pravidelně. Navíc nemůžeš srovnávat odjezd na jinou soutěž např. s pohřbem nebo poutí. Pořadatel by něměl mít co mluvit do ligy (přidělování bodů za nepřesné dodržení pravidel – to by měla mít na starosti rady ZL), ale do své soutěže – takže může povolit odjezd, ceny, atd., ale neměl by ovlivňovat ligu. Dovedu si představit, že příště by někdo mohl chtít, aby pořadatel řešil i protesty – vždyť poškodí sám se, tak o co jde? atd. Ale nezdá se mi, že by bylo v kvalitní lize normální, že na bedně stojí jen třetí nebo žádné mužstvo (nebo jiné „náhradní“). To pak těžko budeme mluvit o kvalitě. Navíc kdo chce, ať odjede. Body sice nedostane, ale ceny, poháry, atd. jo (resp. záleží na pořadateli). Mám na vás (co máte se stávajícím pravidlem problém) otázku: Proč jezdíte závody mimo ZL (potažmo VCB), když z toho nemáte body???? Snad ne jen kvůli nějakým trapným pohárům, cenám, penězům, a sportovnímu výkonu?????? A jezdíte je všichni! Tak se prosím zamyslete, co je to sport. Nemám nic proti tomu, když se to někomu nepovede a odjede (0 nebo 1 bod – to je jedno), ale proč SPORTOVCI na předních pozicích nepočkají ani na své ocenění?? To radší pojedou jinam, kde hrozí že třeba nebudou na bedně… A to nemluvím o sponzorech jak zmiňoval Martin. Takže SPORTU ZDAR (nebo zmar?)
Lukáši jaktože mala tedy hlasovací právo Litava u které se minulou sezonu jeden tým pravidelne nezůčastnoval a druhý tým byl výkonostne dole?
Tomáš na Hrad!!!
Dole nebo nahoře.Směju se tomu.Zakázáním odjezdů se např. letošní 5. tým posune na 2. místo ve Žďárské lize(uvažujeme li letošní sezonu), respektive se to vše posune o místa těch, co nebudou moci objet všechny závody(takže se to samozřejmě někomu musí líbit).Já to beru jako sport a ne jako naprostou byrokracii a chtíč vyrejžovat prachy.Odstupuju z této diskuze.Zakažte si co chcete.Uzavřete ligu.Vždyť se někteří posunete o 3 místa kupředu.Svatou pravdou jsem nemyslel dělení týmů na horší či lepší.Však my jsme nikdy škodolibě nepokřikovali na ty co se jim v tu chvíli nedařilo, nebo snad ano???Ptám se?ublížil jsem někdy někomu?Dělím lidi na dobré a špatné a ne ty co se umísťují vepředu nebo naopak.Je to sport a sport se dělá pro zábavu, tak proč ty spory.Dodávám, že píšu za sebe a ne za svůj tým.Uctívejme pravidla, ale pouze ty úplná, uctívejme sport, ale trochu s rezervou a uctivostí ke konkurenci.asi před hodinou mě absolutně dostal názor jednoho proudaře.Ptal jsem se ho proč?On mě řekl, ,že odstranění konkurence se mu líbí a bude na bedně.Nevěřím, že patří k většině.Sbohem diskuze-nemá to cenu.Pouze to vrhá špatné světlo na můj tým kvůli neúplnému pochopení mého názoru.
Jirko, tohle už si musíte s Krokočínem dořešit u vás v hospodě.
Dále reaguji na Lukáše:
Souhlasím s tebou v tom, že není ideální nechat rozhodování o předčasných odjezdech na Radě. Ale to se bavíme o pravidlech, která jsme ještě neviděli.
Obviňovat kohokoliv, že upravuje pravidla, aby se zbavil konkurence je nejen urážející, ale i hloupé. Podívej se na tabulku a počítej. Rozdíl (bodový a přiznejme si i výkonový) mezi pátým a šestým místem je tak velký, že „my slabší“ na změně toho pravidla nemůžeme ve výsledném pořadí nijak vydělat.
Tedy za předpokladu, že má smysl ve Žďárské lize navštívit devět nebo dokonce míň soutěží. A to je nejspíš pravda, viz družstva Lhotky, Dolní Loučky, Litava A, Benetice, Sedlatice, Lomnice.
Rosťův katastrofický scénář o tom, že úplně přijdeme o kvalitní družstva, která k nám jezdí, je proto nesmysl. Jezdit budou, a dokonce se dál budou držet na předních místech průběžného pořadí. (pokud půjde stějně jako letos o tři soutěže)
Teď obecně:
Je to jenom o tom, stanovit si priority. Pokud je pro mě důležitější Žďárská liga, tak budu jezdit Žďárskou a ve volných termínech zajedu na Blansko, a naopak. Jednoduché.
Pokud si družstva vyberou jako prioritu účast na Blansku, nedá se nic dělat, Žďárská liga je asi horší a musíme dál zlepšovat úroveň.
Nemůžeme ale zvyšovat účast snižováním celkové úrovně soutěží.
Takže výzva na závěr:
Pokud chcete hájit možnost odjezdů na jinou soutež, obhajte zrušení závěrečných vyhlášení.
Protože nás všechny, co jezdíme Žďárskou ligu, požární útok (překvapení!) baví a pokud bude předčasný odjezd výslovně povolený, tak i „my slabší“ rádi odjedeme na druhou soutěž.
A když už se může odjet na jinou soutěž, tak snad pustíme i ty, kteří chtějí stihnout dobrý konec nedělní pohádky na ČT1. To je taky mnohdy bolestné rozhodování, pohádka nebo Žďárská liga. A přece kvůli tomu nechceme přicházet o účastníky!
To se pak ze závěrečného vyhlášení stane fraška a přijde zrušit.
Sakra, sakra, to se nám ten Hrad začíná nějak plnit…
myslím že by celé situaci pomohlo kdyby se obě rady setkaly na nějakém neoficiálním setkání. my z VCB si takhle asi sedneme teď ve středu a probereme si naše názory na věc. ono stanovisko rady vcb je jedna věc (jsme tam myslím všich harcovníci s rozumnými názory) ale samotné hlasování o pravidlech nebo termínech je nakonec stejně v rukách členů VCB (1ks=jedno družstvo) a pořadatelů. Hlasovací právo ve VCB má každé družstvo které sjelo min 9 závodů a takových družstev je hodně, cca kolem 20ti. myslím že snaha změnit termíny na blanensku je nejlepší řešení. jen si už nejsem jist zda se tak nakonec stane. Roli zde nebudou hrát ani sympatie nebo antipatie k ŽL nebo řevnivost mezi ligami, ale holý fakt že ŽL blanenská družstva až na sychotím skutečně moc nejezdí. Naopak pro přizpůsobení hraje fakt že my na blanensku chceme aby žďáráci na naše závody jezdili a nejlépe tak aby nemuseli přijíždět od jinud až v průběhu závodů. snad se nám podaří s tím hnout :) mír v srdci bratři
Plně dávám za pravdu Martinovi, ale nesmí se zapomínat i na diváky, kteří také chtějí vidět vyhlášení se vší parádou, včetně stupně vítězů. Neznám přesnou definici nových pravidel, ale můj názor na to je ten, že braní bodů je neobjektivní a bude zkreslovat celý výsledek ŽL, proto bych byl pro nechání bodů a cen. Finanční cenu (minimální, určenou ŽL) bych přidal k částce, která se rozpočítává v celkovém hodnocení ligy. Omluvou pro předčasný odjezd by bylo pouze okrskové cvičení, žádná pouť atd… Doufám že na Blanensku je více takových jako je Prďa.
Koukám jak se rozjela diskuse o předčasném odjezdu. Stejně se to vyřeší až na radě ŽL a nikdo s ostatních družstev nic nenadělá a budou se muset podřídit tomu co bude odhlasováno. Když je ta diskuse tady tak živá, co říkáte na půjčování závodníků v r. 2008, stejnej bordel jak letos.
:D:D další olej do ohně…:D
Stando, on zase takový bordel v tom letos opravdu nebyl. Jako bordel to mohlo vypadat, když někdo nepochopil pravidla, nebo je úmyslně porušil.Pro ročník 2008 je pravidlo o půjčování dořešeno a k chytré kličce s převléknutím dresu ( na co patrně narážíš )už dojít nemůže. Rosťa. PS : vycházím z toho, že pravidlo o půjčování nebude mít snahu rada změnit a zůstane takové, jaké bylo navrženo a zapsáno na schůzi.
Odkdy Rada může měnit pravidla?
V průběhu roku je samozřejmě měnit nemůže, ale konečná pravidla pro rok 2008 musí vzniknout odsouhlasením radou a to bude na schůzi rady. Rosťa.
ahoj, měl bych jen malý dotaz na správce těchto stránek, zda by sem nemohl dát rozpis soutěží pro rok 2008? diky
Ahoj Honzo, čekal jsem na pravidla s přesnými začátky soutěží. Pravidla ke mně dorazily dnes, i s kalendářem je tu vyvěsím o víkendu.
Pozor, pozor, buďme zásadoví. Honza neuvedl odkud je, takovéto příspěvky by se měly mazat, bez ohledu na obsah. Sorry….
Paráda, máme tady návrh pravidel pro rok 2008!!! Konečná a platná budou stanovena po schůzi rady ŽL. Tato bude svolána až v roce 2008 ( neoficiální informace ). S pozdravem Rosťa.
Jo, jenže každý zákon má také svůj výklad…
čau borci z Kalů a Netína, můj telefon je 724 823 268, někdo z vás s kým se dá jednat mi na sebe prosím pošlete smskou kontakt a já se vám ozvu zpátky. Chtěl bych se s vámi pobavit o vašich závodech v květnu a na něco se vás vyptat. Díky!
Uuuuž volám
zavolej mi do klubu 724 823 268. jsem mladý , jsem hravý. :-)
pi.., nepiš sem pod mým jménem, ať jsi kdo jsi, neser se do mě. „vtipálku“
už i na Blanensku jim jebe…
Prosím napište sem někdo datumy a místa soutěží prej je to zase nějak jinak!!!!!
Jo nějaký oficiální termíny bych uvítala taky…
Zdrávím všechny příznivce žďárské ligy a přináším několik závěrů ze schůze rady ŽL. Termíny:Velké Meziříčí 3.5.so,Litava 11.5.ne,Kaly 17.5 so,Netín 25.5 ne,Maršovice 8.6 ne,Olší 22.6 ne,Lavičky 6.7 ne,Kuřimské Jestřebí 26.7 so,Katov 17.8 ne,Lhotky 24.8 ne,Krokočín 6.9 so,Heroltice 13.9 so,Stanoviště 28.9 ne. Pro teamy co častěji přejížději mezi soutěžemi mám špatnou zpravu mezi ŽL A VCB kolidují 2 závody a to Lavičky z Šošůvkou a Lhotky z Sychotínem,další překážkou bude povolení odjezdu ze závodu ,který bude výjmečně povolovat rada ŽL(DOPORUČENÉ DŮVODY PRO PŘEJEZD JSOU ORGANIZACE DOMACÍ AKCE,POHŘEB,SVATBA ATD,NE ODJEZD NA JINÝ ZÁVOD)rada rozhoduje o přidělení bodů ne o cenach za umístění(hlasování pro x proti 3×8). Dalším bodem schůze bylo zvolení předsedy rady žl a jeho dvou zástupců,takže novým „králem“ žl se stal Laďa Sklenář alias Kidal sdh Netín,první zástupce Lukáš Handl sdh Litava,druhý zástupce Luboš Marek sdh Lhotky. Poslední věc na projednání bylo určení počtu závodů na rok 2009 a termín podání přihlášky na pořádání žl.Takže počet kol pro rok 2009 je 13,a datum pro podání žádosti o pořádaní ŽL je nejpozději do 15 listopadu 2008 do rukou předsedy rady ŽL.Ale to se ještě upřesní během roku(styl a system podaní).To by tak bylo v kostce vše co se projednalo pravidla na rok 2008 by měly byt již hotovy a snad jestli je někdo pošle sem Martinovi tak budou vystaveny k nahlédnutí:)) howk Lukas
tak děkuji:)ale mám ještě otázku ..proč je tolik soutěží v sobotu????vždycky bývaly v neděli???pro nás, co v sobotu musíme občas do práce je to docela čára přes plány:(
Někteří musí do práce aj v nedělu :P
Proč je tolik sobot?Proběhlo zde dlouhé jednání mezi zástupci ŽL a VCB, důvod eliminovat co nejvíce dny kdy ligy mají závody v ten stejný den aby družstva nemusela přejíždět,tento ústupek udělaly teamy z Kalů,Kuř.Jest,Krokočín jinak další 2 soboty by byly stejně,to jen tak na vysvětlení proč máme na lize 5 sobotních klání.Berte to z té lepší stránky alespon se nebudem o sobotách nudit doma a budem se věnovat tomu co nás baví:))
Cože, to je 5 sobot? No krásnej den.
souhlasím s Radkou, protože pro nás co pracujeme soboty i neděle to bude blbý…pokud budeme chtít dělat co nás baví a taky pracovat, tak budeme měnit a měnit(tedy směny),až nás možná z té práce vyhodí….ale co naděláme,že?:)
at žije krááááál Kidal
První
Chtěla jsem se zeptat, kolik členů družstva se musí zúčastnit vyhlašení výsledků. Já mám na konci května státnice a zrovna ten měsíc jsou 4 závody.
tak se uč na nástupu, víc hlav, víc rozumu :-))
No přemýšlím, s jakými tématy byste mně na nástupu pomohli!!!!
No to je doba…už?
děkuju za vysvětlení.to ale bude v sobotu vožralejch, Ajajaj!!!když to bylo v neděli tak se všichni krotili, v ponděli šla většina do práce a do školy. NO ještě že není sobota a neděla jako je to na extralize to by v neděli byly extra výkony:D