Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Mašina - prodej | ↓↓↓ jít dolů |
Sdh Litava prodá soutěžní mašinu. Jedná se 1,8 TOP. Motor dělal ing. Mück, čerpadlo ing. Karel Gába. Výtlak na 3 B úzké cca 7,8. Cena 80000,– Tel. 736 428 072
Copak Litava sekla s hasičským sportem??to snad ne???????!!!!!
Že by Litaváci šli na 2,0 ? Chci se zeptat…nemáte někdo v garáži 15 kovej motor na předělání k prodeji? Potřebujem sehnat ještě motor na předělání…
Litava se sportem nesekla, ale náš Pavlík v jednom kuse naříká, že nemá vodu, tak musíme situaci řešit. Rosťa.
Zase to nesváděj jenom na mě, nestěžuju si jenom já, že Krabe? Kdyby tlačila 7,0 bylo by to OK :)
ajo tak takhle:)takže vy už se připravujete na ty 16 jo??:)
jjj, šestnáctky by byly super, jenomže s prostřikem 2,5–3,9 s. to není úplně jednoduché. Rosťa.
Jo je na nas dva moc zdechla
rosťo,nechteli byste se začít věnovat třeba kuželkám a my bychom ji od vás za 100000 koupili,ale i s proudařem! Zkuste o tom popřemýšlet do soboty!!!!
Pepo, kuželky nejsou vono. V zimě se věnujem bowlingu, ten je lepší. No a na jaře šup na hasiče, seš rád ? Rosťa.
moc jsi mě nepotěšil,asi ti budu muset přimíchat v sobotu něco do guláše!!!
Za 150 000 Kč za sezonu v cistym na ruku do toho du…. samozrejme + vydaje na dopravu na treniky a tak. :) :D ovsem pokud nechcete este nekoho lepsiho…
Se jdi vycpat, máme proudařů na rozdávání, tu naši plánovanou 15 tam dokulhám taky, takže v případě zájmu se ozvěte, proudaře vám dáme. Teda jestli se nebojíte, že vám urvou koncovky….
Aby se nezacali rozmahat veci jako : Kupte si masinu a dostanete proudare zdarma… :D
My by sme koupili jen ty proudaře jestli někdo máte navíc:)))
My vám je klidně dáme zadarmo. Jsou to ale slimejši. 13.05 teprve klečí na čáře, tak jestli vám to bude stačit…...
Martine, klidně tohle téma smaž, protože mašina je už prodaná a diskuze na tohle téma ztrácí smysl. Rosťa.