Žďárská liga v požárním útoku

26.9.2007, 16.32
27.9.2007, 08.09
Martin - Lhotky

Něco nefunguje jak by mělo?

27.9.2007, 11.18
Krab - Žernovník, Litava

Nebo někdo nefunguje jak by měl? :D

27.9.2007, 13.53
Ondra - VelMez

Sorry, že jsem vlítl do téhle diskuze, ale Martin už půjčování závodníků zamkl. Mám ale myšlenku, tak to dávám na promyšlení odborníkům. A co kdyby na nástupu každý závodník dostal razítko, které by se mu po nachystání základny a přechodu na startovní čáru odmazalo? Pak by každé družstvo muselo nastoupit v počtu sedmi lidí s razítky nebo maximálně jeden bez razítka. A pak by se zamezilo těm počtům 6 + 6 = 12, který jsou podle mě stejný podvod jako 7 + 5 = 12, protože podle průkazek vydaných sborem by se ukázalo, který člen ke kterému družstvu patří. Tak např. za družstvo A by nastoupilo 7 lidí, kterým by se to razítko odmazalo, a družstvo B by odcvičit nemohlo, protože by mělo pouze 5 lidí s razítkem. A kdyby si družstvo B chtělo někde jednoho s razítkem půjčit, pořád by v nějakým družstvu jeden chyběl. Samozřejmě se to dá obejít, ale bylo by to těžší. A jestli by byl problém s tím, že to razítko se může náhodou smazat ještě před tím, než jde družstvo na start, tak s tím bych se vůbec nezalamoval, protože když jde člověk na zábavu, dostane razítko i vstupenku. Ale pokud výjde ven, bude mít smazaný razítko a u vstupnýho ukáže vstupenku, že už platil a že má smazaný razítko, tak je mu to houby platný, protože tu třeba mohl dostat od kámoše nebo najít vyhozenou na silnici a musí vstupný platit znova. Proto bych to nechal na každým jedinci, ať si razítko chrání proti smazání, jak chce. Kartičky podle mě vůbec nic neřeší a ani ty, co máme jako každý člen od SDH, protože někteří lidé z našeho okresu se nebojí s nimi švindlovat ani na Mistrovství České republiky v požárním sportu, kde je to super hlídané, natož na nějaké Žďárské lize!

PS pro Martina: co je velký, nemusí být vždy správný :-), mrkni úplně dole na www.hasici-vysocina.cz

27.9.2007, 22.22
Ondra - VelMez

A co se týče těch odjezdů, já to chápu, že když si člověk ten den udělá čas na závody, tak toho chce stihnout co nejvíc, ale myslím si, že je to trochu nefér k těm, co tam jsou až do konce a hlavně vůči pořadatelům, kteří se snaží uspořádat co nejlepší soutěž a mají hafo zařizování kolem toho dlouho dopředu. A pak pět družstev sice udělá pěkný výsledek, ale všichni v průběhu odjedou na jinou soutěž, do rozstřelu pak postoupí pět družstev z konce výsledkové listiny a na vyhlašování tam zbyde velitel soutěže, hlasatel a družstvo pořádajícího sboru… Chcete furt zvyšovat úroveň Žďárské ligy, ale proč teda má pořádající sbor shánět různou zvukovou aparaturu, hlasatelské vozy, stánky atd., když na to „odběhnutí “ úplně stačí louka a časomíra s terči?!

27.9.2007, 22.37
Krab - Žernovník, Litava

6+6 není podvod ale vzájemná vípomoc….. viz Žernovník a Litava v Lomnici…. Já (jako Žernovskej) sem šel proud za Litavu a Pája (Litavskej)šel zas proud za nás… Oba sme běželi 2× což je podle mě úplně v pořádku….

28.9.2007, 00.27
Had - Krokočín

V těhle diskusích se pletou 2 odlišný věci. Převlíkání dresu – proti pravidlům a zmiňované půjčování 6 + 6 resp. 5 + 7 – zatím není proti pravidlům.

Krabe: VÍPOMOC – HUSTÝ!!!!! (to nebude překlep… :) )

28.9.2007, 10.09
Martin - Lhotky

Ondro, moc to dramatizuješ. Přečti si s odstupem diskuzi o půjčování závodníků, neřekl jsem proti V.M. jediný zlý slovo. Proč jsem po vás „tak šel“? Mám oči, znám pravidla, chci je dodržovat, to je všecko.

Takže nechápu, proč tady na Lhotky vytahuješ rok starou záležitost, navíc máš špatný zprávy. Ano, měli jsme průšvih na republice, ale o žádným „švindlování s průkazkama“ nemůže být řeč!!!

Obzvlášť se divím, že se ozýváš po tom vašem „problému“ s průkazkou z letošního kraje dorostu. No… třeba si to ještě někdy vysvětlíme. Aspoň se shodnem na tom, že průkazky jsou cesta do pekel. Stejně bez občanky je to bezcenný doklad.

K předčasným odjezdům – pravidla jsou v pořádku, pořadatel, který na soutěž sehnal zázemí, diváky, sponzory, ceny a peníze, má právo družstvu nepovolit odjezd na jinou soutěž.

Pochopil bych pořadatele SDH Heroltice, kdyby se „kousli“ a řekli – chlapi, ty ceny máte nejen za výkon ale i za show, co předvedete na nástupu, takže jestli odjedete tak bez cen, a my je posuneme níž. Je to kvůli atmosféře, divákům a sponzorům.

Dovedete si představit vyhlášení F-jedniček, kdyby na stupni vítězů stáli všeho všudy jen dva jezdci? Nebo tenisový turnaj bez Federera na závěrečné tiskovce? (Vím, dostávají o něco tlustější obálky, ale přece… :o)

Co jsem se díval na pravidla VCB tak po letošku by mělo mít hlasovací právo i pár družstev z čela ŽL, tak doufám že toho kluci využijete k tomu, aby se ty termíny křížily co nejmíň ;o)

8.10.2007, 11.11

If you are looking for an air compressor, you have come to the right place. To see all the air compressor grainger offers.Air compressor sales and service Platform is established.

16.4.2008, 16.25