Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Vyhlášení ŽL | ↓↓↓ jít dolů |
Napadají vás návrhy kdy a kde by mělo být vyhlášení ligy?Co by tam podle vás nemělo chybět atd…
No asi někde u zdroje, ne?
Každopádně bych volil velice silnej zdroj.Hlavně se to nesmí podcenit, protože krků bude víc než jindy a hlavně budou mnohem více hasit žížu:))
My zdroj sice máme, ale nemáme KD kam by se ty hordy lidí vešly…
To my máme KD jako prase…ale zase nejsme ti to sme letos jezdili ZL…ale mohlo by to být někde blízko…bych se zajel podívat..;-)
Osobně bych to nabízel od prvního místa jako takovou odměnu (nebo trest?) za umístění. Je to sice starost,ale dá se čekat i nějaký zisk pro sbor.
haha a já sem myslel že se to všechno ukončí v herolticích….bylo by to nejlepší, všechno by to bylo uzavřený za jeden den. pak bych ty hadice a všechno harampádí zakonzervoval a za 10 let by to někdo jinej zase použil.
No jak jsem slyšel tak prej to buda tam kdo vyhraje ligu.Je to pravda či kec?
I kdyby to byla pravda jakože asi je to tak, že vítěž má právo to pořádat.Tak má na to vítěz prostory a zájem?
To :michal tak jsem slyšel že by to mělo být tam takže věřím to mu že to budou lavičky.Takže kluci hodně zdaru při pořádání….
Aby taky nevyhral Sychec a nejeli ste vsici do Kunštátu do kulturaku :D
Věřím klukům ze Sychotína,ale mám strach ze zelené,my jsme spíše na rum.o
Můj tip: Muži: 1. Sychotín 2. Lavičky 3. Stanoviště 4. Hluboké 5. Krokočín 6. Olší
Ženy: 1. Lhotky Team 2. Lhotky A 3. Heroltice 4. Jasenice 5. Vel. Mez. B 6. Olší
To Krab: To vyhlášení by nebylo špatný v Kunštátu co?? :)
Jo… 3.11 Černovice a 4.11 bych udělal vyhlášení v Sychotíně,ať se nejede daleko:)
No jasně, a já budu o 50 papouchů lehčí a rok budu chodit pěšky, ne?
Jiste v kunstate by to bylo super… do postele jenom asi kilak do sycheca…. :)
Zajimalo by mě proč by to mělo byt to mělo být v Sychotíně když to vyhráli Lavičky tak at to rozhodnou oni a nerozhodujte za ně…
Ahoj, vůbec se nemusíte bát toho, že by Sychotín chtěl pořádat takovouto akci… Za celý rok toho máme dost co jsme pořádali, tak určitě tuhle záležistost přenecháme někomu jinému:) PS: napište tu někdo info kdy a kde tato akce proběhne díky Libor
Michálku michálku…. To že by to mohlo bet v Sychotíně sme psali ještě před tim než bylo rozhodnutý víš…. to co sem psal v nedelu byla reakce na Pavlův příspěvek…. Už chápeš?
Krabe jo chapu ale znas to…
Krabe jdi se koupat a neríkej mu Michálku mi ti taky neříkame krabáčku:)
Jenom sem se vžil do role kárající paní učitelky která napomíná právě se probudivšího žáka. Michalův příspěvek mě tak přišel.
Tak už někdo víte kde bude konečné vyhlášení?
Pracuje se na tom, předběžně pořádají Lavičky a Lhotky team asi v Netíně, termín je rozjednán. Snad 20. 10. se zábavou nebo až 10. 11. s programem nevím…
Se zábavou a kde budem spát?
10. 11. je asi špatný termín pro Loučky, mají hody na Martina :-)
No jasný, my tam jako chceme. :) Lepší by to bylo toho dvacátýho.. Zábava po vyhlášení by byla super spestřením, ale kde budeme spát – to byl dobrej dotaz.
No nějaký místo bych v posteli třeba nasel…
Laďo, ty máš tak velkou postel???
No, kdyžtak půjdem do patra…
Tak venku není ještě taková zima. Někde na mezi….
Mohli by jste prosím uz upresnit datum ukončení ligi????
Tak vážení příznivci nejkrásnějšího sportu na světě, je to tady !!! Vyhlášení ligy se koná 20.října v 17.oo hodin v KD Netín Po oficialitách následuje crazy zábava do rána. Oficiální pozvánka bude ještě zveřejněna. Vítáme Vaše náměty, jak to udělat super pro všechny.
joooooo:)no konečně:)v netíně je to nejlepší:)už se nemůžu dočkat:)
Radu to bude zase akce, už nebudu brát antibiotika tak to bude stát fakt za to!!!!! :) však víme ne…
jojo víme:)a Ladíčku kdo nám do toho bude hrát za kapelu???:)
Startíci
tak to je paráda!! moc se těšíme ale máme takovej dotaz. dalo by se tam někde přespat, jako že bysme si vzali spacáček a vy nás někam uložili:))??
Něco určitě najdem ;-))
No to budem moc rády. Máme v plánu to vyhlášení pořádně oslavit!! ;)
Už se těšíme. Hlavně aby bylo dostatek nápoje sprinterů = Maurice Green, alias zelená Božkov :-)))
To zas bude ožralych :)))
no tož to si kuř
To Dawoch:šak mate tejden na natrenovani!!!
to Peťa Radostín:však k vám v sobotu jedeme to natrénovat :)
ja nemám moc času na trenovani takže na vyhlašeni na ostro:))))
Ahoj, mohl bych se zeptat, jak to probíhá u vás na vyhlášení? Nějaký program? S klukama jsme zvědavý do čeho příští týden pojedeme, ale 100% je nám jasné, že hlavní program je chlast chlast chlast:)
Tak asi se začne výhlašováním s požitím alkoholu . Po vyhlášení bude menší paza (diskuze). No a pak bude zábava kde bude hrát START 02 no a zase tam bude ten alkohol .Apon doufám.
dawochu ja myslím že maš natrenováno dost. nebo ne
Chtěl bych se zeptat, komu je to vyhlášení přístupný? Na zábavu pojedu a tak sem si říkal, že bych dojel dřív a mrknul se aji na vyhlášení…
Nic nemravného se tam dít nebude, takže je to přístupné i pro mládež. Samozřejmě všichni příznivci, fanoušci, rodinky i zpiťani jsou srdečně zváni. Jsme otevřená liga, tak proč se uzavírat na vyhlášení, ne?
Jako taky sem si to říkal, ale taky sem si řekl, že se radši zeptám, tak dík za odpověď a doufám, že to výjde a přijedu se tam podívat…
Bude se to nějak dokumentovat? Já bych si z toho rád něco pamatoval:-d…
Foto bude určitě, pokud někdo vezme kamérku, bude jen dobře. Ale na vlastní nebezpečí, technika se s chlastem nesnášejí.
Tak tak, Kidálku..technika s chlastem nee..vim, vim…tak v sobotu jenom zodpovědní fotografové, at nedopadnete jak já s fotáčkem.. :-).. toš sa těšíme na všechny vendelínky!! :-)
a kdo to bude moderovat???
Já budu bohužel řídit, takže se chlastu musím celý večer vyhýbat, ale tu kameru bych vzít mohl a celý to zdokumentovat :)
My bereme taky foťák a navíc budou fotky určitě na stránkách www.start02.cz
Hlavní moderátor : Jan Slámečka st.
Děcka z Lóček, nemám číslo na Fanyho Bukala, abych ho mohl osobně pozvat. Vezměte ho prosím s sebou, abychom se mohli spolu čestně ožrpít. Dík.
Právě mě volala babka, že viděla ve zprávách pochytaných 38 podnapilých řidičů v okrese Žďár…Jsem ji ujistil, že mě nechytli a měl jsem pravdu.Takže Vás zbývá 38, no přiznejte se, honem:-d
Cauvec, tak vyhlaseni i zabava…. super. ŠKODA, že jsem musel pit ta PITA. Jinak KAPELA byla bozi, skoda ze tam bylo tolik lidi…. obcas se nedalo hnout. Netin forever :-)
hafo dobrá akcička
Akce super , ale uz nikdy vic .. jeste ted me je blbe….. ! :D
Super akce…..fakt hafo moc…..blahopřeju vítězům….Lhotkám Team i klukům z Laviček, kteří po včerejšku určitě neví že vyhráli:)
Jo, jo. Prý fakt super, škoda, že jsem ta nebyl…
TAM. No, zřejmě ještě nejsem ani teď.
Kidale :) :D :D :D jak se ti spalo za tim barem na zemi ? :D:D si nam komplikoval pristupovou cestu k nasemu obleceni ! :D
no, trochu tvrdo….
holky a kluci se porad nemuzu vspamatovat z té zabavky.byl to ale pěkný chlívek:D
Jo jo byla to super akcička, už aby bylo další vyhlášení:-)
Zdravím všechny co byli na vyhlášení a gratuluju všem co nebyli první (pro vás toho už bylo dost ne:)) jinak parádní akce, měli bysme vyhlašovat častěji…
ahojte vendelííínci!! hej dobré to bylo, moc dobré!!:-) koukala jsem na
fotečky a to jsem se toho dozvěděla..dlužím moc moc panáčku, takže to
chce nějakou akci na oplácení…;-) tak se mívejte fffšeci přes zimu a
na jaře nanovo!…
Mira Vondrák: Miro, Miro, jseš nebezpečnej pro nás oba….;-)
Netín mazec
Zdravím všechny příznivce PS hlavně ty co si nepamatují kde nechali bundu.Kdyby se někdo takoví našel tak jich docela dost zbylo v KD tak se obrťte na toto číslo 777 589 971 a domluvíme se co a jak.
Tak Lhotky se o jednu bundu hlásí:)
Tak musím také pochválit. Suprová akce. Bomba byla ta roznáška pivka po place. Doufám, že se s mnohými z vás potkáme i na vyhlášení VC Blanenska 3.11.
Tak doufám Aldo, že se postaráš o to, aby se na vyhlášení VCB taky roznášelo pivko :) Rosťa.
Rostíku, ty piješ?
Suprová akce kluci.Moooooc se nám tam všem líbilo a to mluvím určitě za všehny návštěvníky z Katova“a nebylo nás málo“.Akcička by se měla zapsat do Guinesovky s nadpisem-NEJVETŠÍ POČET OŽRALEJCH HASIČŮ NA METR ČTVEREČNÝ.Musíme na ty vaše strany jezdit častěji.PS:Sem rád,že se tak nekalí jen unas.TAK HOJ P.S.
Víš Laďo, mám pocit, že poslední dobou čím dál míň. Ale možná to je jen můj dojem.:) Rosťa.
Možná to bude tím Rosťo, že nikam moc nechodíš. A myslím, že jsem tě ani nevyděla na vyhlášení, kde jsi byl?????
A s kým?
a dojeli jste dobře Poži??? A v sobotu u nás.
a co nějaky fotky??budou??
Mám jich taky pár,ale jen pár,protože pak jsme se všichni trošku dostali do nálady a nebyl čas fotit :-)) tak to zkusím dát Marťovi ať to semka lupne
Ále chodím Peťo chodím. Akorát se mě to tentokrát moc nehodilo, protože sem v neděli brzo ráno vstával. Teď nás čeká nápor v Širokém Dole a na vyhlášení VCB se taky chystám. Rosťa.
tak na vyhlášení VCB se možná uvidíme :). Pokud nepojedeme do Katova.
to Peťa-Katov dojel v kompletním počtu,ale cestu si pamatují asi jen řidiči hhh a hlavne jeden stála ho 1000Kč a je o jeden bodík chudčí.Jinak vas všechny rádi uvidíme v Katově 3.11.07 na naší zábavě.
to Poži: rozhodneme se až podle zítřka. To vlasně záleží na vás :)
tož pěkna veselka to byla:)))