Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Tip na viteze ZR :) | ↓↓↓ jít dolů |
Tak koho tipujete na vyteze zdarske ligy ? :)
Řekl bych, že si to týmy pohlídají takže: 1. Lavičky, 2. Sychotín, 3. Hluboké. :)
Samozřejmě Netín! Zase zvítězíme sami nad sebou. Jen ten chlast nás zatím poráží…..
podle mě jediný tým který má vítězství v kapse jsou Lhotky team,tedy u holek. U kluků to může být ještě docela napínavý, jestli Lavičky nebo Sychotín.
No o první místo to bude ještě tuhej boj mezi Olším a Netínem. Ale nakonec typuju že vyhrajou zase američani.
Hovno, hovno, Brdy vždycky vyhraje, vyhrajou.
To Kidal : No vy s tim chlastem mate oprvdu docela problemy xD (samozrejme ze nemyslim vsechny ) ! :)
No, no! Říkám jim to pořád, klukům ušatejm, ale nedají si říct a nedají…... Holt někdo autorita musí být a já sám na to nestačím…. Snad příští sezonu….Chlastu zdar!
Teda zmar!
celkový vítěz je mylím jasný. Lavičky u mužů a Lhotky u žen. Na trati v Herolticích budou padat dobrý časy a i když půjdou mančafty z prvních míst na jistotu, tak dají dobrej čas a svoje první místo si pohlídají.
Takze ja tipuji 1.Lavicky 2.Sychotin 3.Stanoviste 4.Hluboke 5.krokocin 6.Mozna my Radostin nad oslavou ale jenom pokud se bude chtit trenovat Panu Vl. Krejcimu to vite on stim ma posledni dobou velke problemy ale asi vi proc….…..
Naprosto souhlasím s Pepou od nás. JJ Pokud se Vlastíkovi bude chtít tak to 6. místo možná dopadne!! :D
Pepo nebuď na Vlastu takovej ty za to taky nemůžeš ze neumíš bruslit a pak to takhle dopadá :)) Kidale vždyť ty nám nic neříkaš ty nás to učíš…!!! :))) hold jsme v tom s Olešákama nejlepší :))
Ahoj, můžu se zeptat, jaký je povrch v Herolticích? Díky za info…
Libor
travnaty povrch naběh je do kopce a rozběh od zakladny taky do kopce potom je tak trochu ze šikma tak to bylo minuly rok nevim jak to maji ted
Povrch v Herolticích je supr,v loni tedy byl a výtězství bylo naše .:-))
Miro vzdyt ty ani nevis co to brusle jsou tak se tu o nich prosimte nezminuj nebo se mi budou vsichni smat:)
Jo a toto je diskuze o tipu na viteze tak se prosimte bav o Tipu jestli teda nemyslite VAS:)schvalne koho tipujes ty miroooooooooooooo
Hej kluci z Radostína ješte vas na tom šestym fleku proženeme žadnej strach:-)
(Smazáno, důvod: nenapsala, odkud je.)
Tome ja tomu verim vzdyt jeste neni rozhodnuto:)
Pepo jasně že myslím nás :) a tipuju fakt nás protože mi vyhraváme pořád…sami nad sebou ve ZR.:)Jo taky vám přeji to 6 místo a chci vidět jak Pepo poběžíš to na ZR ješte určite nebylo :)) Jinak 1.Sychotín
Chlapi: 1.Sychotín 2.Lavičky 3.-4.StanovskoHlubocká Holky: 1.Lhotky Team 2.Lhotky A 3.Heroltice StanovskoHlubocká – je volně přeloženo něco jako že ten lepší zaplatí víc kořalek :)
(Smazáno, důvod: nenapsala, odkud je.)
(Smazáno. Sáro, to si snad děláš srandu!!!)
Muze mě nekdo rict, kdyz skončí 2 týmy se stejným bodovým hodnocením v celkovým pořadí ZL kdo bude pred tím druhým? trebas hypoteticky my v herolticích budeme na 5 mistu, radostín/což se nestane, ale hypoteticky…aby ste se hoši na mě nenaštvali/ nedokončí, tak pak budeme na tom s bodama stejně. kdo bude šeštej a kdo sedmej?…maršovice prominou, všechno hypotéza.
Rozhoduje počet lepších umístění. Jardo to co říkáš by znamenalo celkově lepší místo pro vás. Vy i Radostín jste byli jednou čtvrtí, ale vaše druhé nejlepší umístění by bylo 5. místo z Heroltic, zatímco Radostín by měl druhý nejlepší výsledek 6. místo z Katova.
Pro Jardu to je v pohode ale budeme se snazit s tim pocitejte my se nezdame:)
mno myslím že kluci z radostína na to opravdu mají jsöu to borci jen ten předek by to chtělo trošku popohnat ael držím vám palce a myslím že vy budete 6 a že zítra překvapíte….HOdně štěstí všem a Lavičky budete první věřím vám….
jak tady čtu tu diskuzi tak bych si typl že aji Krokočin by mohl zautočit na 3 místo podle těch vysledku co ukazuji na poslednich zavodech na Blanensku kluci hodně stěstí
Já si myslím že první budou Lavičky a pevně věřím že Krokočín ještě poslední slovo neřek. A co se týká nás Radostínu tak to vypadá že dneska naplníme hydraoliku teda aspoň já a to se pak budou dít věci. Hlavně žádný focení děkuji. Hodně štěstí všem a hlavně Netínu ať už nás konečně porazíte. Miro SDH Netín dávej pozor kde máš rozhos. Znáš se jak to stebou je:)