Žďárská liga v požárním útoku

Pavel Jemnice

Zdravím všechny příznivce pož.sportu a této ligy zvlášť! Rád si pročítám diskusi a hlavně hodnocení jednotlivých kol ŽL,abych se dozvěděl,jaký je cvrkot.A musím říct,že mne dost zarážejí některé přímo alergické reakce na jakoukoli,i tu nejmenší kritiku čehokoli. Malý příklad: Krab o soutěži ve Stanovištích: „Konec dráhy nic moc jinak SUPR ZÁVODY!“ Na což odpověděl v pohodě Jirka Stanoviště, a mohlo být po problému,nebýt dalších diskutujících,kteří z Kraba udělali takřka zrůdu která zasluhuje pár facek ( nevím teda jak by ho chtěli dohnat,když je jeden z nejrychlejších proudařů široko daleko)! A podobných kauz lze najít víc.Potom to vypadá tak,že větší část příspěvku některých lidí tvoří zaklínání se že opravdu mluví jen sami za sebe a nezastupují žádný tým! Jako pamětník bývalého režimu začínám mít dojem,že by někomu více vyhovovaly dřívější cenzura a oficiální komuniké o společné cestě ke světlým zítřkům a potírání reakcionářů! Ale třeba to taky není ode mne správné,kritizovat kritiky kritiků,a jsem jako oni. Vždyť je demokracie, a každý může psát co se mu líbí(pokud to není žalovatelné). Toť vše. Jo a abych nenarazil,TOTO JE JEN MŮJ NÁZOR A ŹÁDNÝ TÝM ZA MNOU NESTOJÍ!!! Pavel Kupka st

24.8.2007, 21.25
Krab - Žernovník, Litav

Dík Pavle…. myslim že tento příspěvek do toho všeho vsune dost světla…

24.8.2007, 23.08
Tomáš-Olší

tak to už je na me moc složitý ja už radši nebudu kritizovat nic

24.8.2007, 23.30
Kidal Netín

No, tak to máme tam, kde jsme chtěli….:-))

25.8.2007, 00.23
Jarda - Olší

jj presně tak Kidale.

25.8.2007, 13.50
Popi-rumun

(Je z Kalů - poznámka moderátora)

Tak teď zas já už mě to tady sere pěknou chvíli např. to jak furt někdo z někoho dělá hňupa kvůli tomu jaký měl závody atd. proč se to tady řeší když stejně se mluví jen o žrádle a chlastu podívejte se schválně na závody do zadu je mě s toho tady nablití a hlasuju pro zrušení diskuze protože když se sem někdo podívá z jiné ligi tak si o nás myslí to co si myslí. Takže podle mě by se měl každej začít dívat na sebe a nedělat ze sebe mistra světa viz….…..

25.8.2007, 14.09
Petr-Lhotky (Lavičky)

Tak trochu souhlasím s Honzou. Kritika soutěží tady vznikla onehdá, když se rozhodovalo o tom, kdo bude pořádat závody ŽL. Myslím, že tohle se rozhodlo bez nějakejch křečí. Jestli někdo vidí chyby v pořádání na soutěži tak to má říct hned pořadatelům a ne to tahat semka. Tohle hodnocení soutěží se opravdu na jiných diskuzích vůbec nevidí, a zajímalo by mě co si o tom myslí ostatní návštěvníci těchto stránek, kteří ŽL nejezdí. Je to taková naše ‚‘specialit­ka‚‘. Neříkám že by to nepřispělo ke zkvalitnění soutěží, to bez pochyb, ale možná by stálo za to s tím pomalu zkončit, co vy na to? Myslím si, že každej pořádající sbor dělá všechno proto, aby se tam líbilo jak soutěžícím tak i divákům a kritizovat někoho, že měl chvilku teplý pivo, mě připadá přinejmenším divný (jako kdyby je oni sami nepili).

26.8.2007, 15.51
Jaruš - DL

No jasně, každej sbor se snaží udělat soutěž co nejlepší, dle svých možností, taky souhlasím s tím, že něco je fakt dost přehnaný, ale nemyslím si, že bych svojí kritikou dělala z pořadatelů hňupy.. Jasně, můžu to říct pořadatelům přímo do očí a nezahlcovat tím tyto stránky, ale někdo nemá takovou odvahu to říct přímo do očí (třeba i já :)), přijít a povědět úplně cizímu pánovi například: „Hele, ta trať je fakt příšerná, vždyť se po tom nedá běhat. Do příště byste s tím měli určitě něco udělat.“ Bych se bála, že ještě odejdu s modrým okem :), kolikrát mě hafo zarazily některý hodně agresivní výroky určitých jedinců.. Kritiku bych omezila (ale jak?), rušit diskuzi je podle mě ale hloupost.. To je můj názor.

24.9.2007, 11.14
Jarda - Olší

Jaruš co ten MP3 player na krku? To ses tam tak nudila?

24.9.2007, 21.59
Jaruš DL

to Jarda: Byl opravdu jen na krku, Jardo. :) Ne v uších. Poslouchala jsem ho před nástupem. Rozhodně jsem se ale při vyhlášení nenudila. Víš, jako. Jen počkej, taky ti něco vytknu. ;) Těš se, chlapečku.

26.9.2007, 20.18
Dawoch Krokočin

to Jarda:tak se ji asi nelibyla Frantova Americka Dechovka:)

26.9.2007, 20.49