Žďárská liga v požárním útoku

Ondra - Čikov

Hoši moc gratuluji, kluci mi psali sms, že ste vyhráli, takže konečně…no vidíš Jirko a ty ses bál, že bude pršet.;-)

5.8.2007, 20.20
Jirka - Stanoviště

Díky Ondro.Ale škoda, že jste nemohli přijet taky. Chtěl bych poděkovat soutěžícím za účast a taky divákům za pěknou kulisu.

6.8.2007, 10.27
Jaruš DL

Co říct, mně se závody líbily, taková pohodka, žádný stresy… Musím vám pochválit trať – běželo se suprově!! Spousta pěkných chlapů, takže bylo na co koukat – co víc si přát?? Počasí taky vyšlo… Suma sumárum – bylo to fajn strávené odpoledne.

6.8.2007, 13.12
Krab - Žernovník, Litava

Tak mě teda se teda ta trať zrovna 2× nelíbila…. obzválšť posledních 20m….. ale jinak super

6.8.2007, 14.15
Jirka - Stanoviště

Na posledních 20 metrech byl ještě v březnu les.Je tam řídká tráva, protože byly skoro celej rok sucha a před dvěma týdny nám tam vůl ze sousední vesnice udělal traktorem ty rýhy.asi seš Krabe moc zvyklej na Estraligu.

6.8.2007, 15.07
Jaruš DL

Mně se líbila trať celá. Čím to asi bude? Že by tím, že ji máme kratší? :)

6.8.2007, 15.46
Krab - Žernovník, Litava

Myslim hlavně ty šutry….. Už sem ti to vysvětloval.. nebo marcelovi ??? daly by se tam nasbirat 3 kolecka hrubyho sterku….

6.8.2007, 17.03
Krab - Žernovník, Litava

To Jaruš: Nebo možná Hlubockým alkoholem ??? :) A následným počucháváním ranních rozmarů našeho naražeča? Dobytek :)

6.8.2007, 17.05
Pepa Radostin n/Osl

Soutez super az porad to osme misto my se ho snad nezbavyme ale to je jedno klukum blahopreji za vyvedenou soutez a reknete krabovy at si furt nevymysli:) jinak fakt pekny holky jak fanynky tak soutezici

6.8.2007, 18.19
Petr Wocín-Krokočín

Gratuluji klukům,zasloužili si to.Jako pořadatelé jejich tým nezklamal.Samoz­řejmostí byla skvělá trat(to si přečti hlavně Ty Mistře Sebastiane Krabe)perfektní jídlo a parádně vychlazený pivo,který se po sobotě hodilo.Hlubočáci opět dokázali Své kvality,jako důkaz bylo druhé místo a prasátko,Těm gratuluji taky!Juro hod tam fotky!Díky

6.8.2007, 18.19
Krab - Žernovník, Litava

Však to byl jenom muj nazor tak proč se na mě odvolavate???

6.8.2007, 18.31
Jaruš DL

To Krab: To jsou kecy, s tím alkoholem. :) Ale je pravda, že klukům z Hlubokého se závody taky povedly. Těším se na druhý ročník. A doufám, že se tam zase potkáme se Žernovníkem. :) Kterej od vás v tom kulturáku tak zařezával? :)

6.8.2007, 18.40
Krab - Žernovník, Litava

Jura, béčkař….. A to ste ho ještě neviděli jak hezky hajal…. jak v rakvi…. :D a ktrápak od vás to tam ráno delala s tou cirkulárkou?? :D:D

6.8.2007, 18.46
Jirka - Stanoviště

Fotek máme asi 500, zítra je dostanu do rukou, tak je upravím a pošlu…Fotky tedy budou co nejdříve.

6.8.2007, 18.47
Petr Wocín-Krokočín

Všiml jsem si, milý Krabe že většinou kritizuješ a nikdy moc nechválíš. Za tuto práci ti moc děkuji, protože poukazuješ na chyby pořadatelů. trocha ironie.

6.8.2007, 18.49
Jaruš DL

To Krab: Nemáš náhodou icq, že bych ti to popsala na něm…

6.8.2007, 18.49
Krab - Žernovník

Mam jasně… 206 056 926 To Petr: Ja dycky o vsem pisu svoje….

6.8.2007, 18.54
Pája Litava

Musím se Kraba zastat. Tato diskuze je na to, aby každý napsal svůj názor na soutěž a poukázal na případné chyby. Takže nevidím důvod, proč se navážíte do Kraba, když jenom napsal svůj názor??

6.8.2007, 21.21
Kidal Netín

I když jsem byl na soutěži asi hodinu, několik postřehů jsem si odnesl. Mrzí mě, že jsme si vycukali svoje kritické myšlení na soutěži ve Lhotkách, kde nekázeň extraligových týmů dopomohla k celkovému negativnímu hodnocení této soutěže.

Věřím, že pořadatelé udělali vše pro zdárný průběh soutěže a nepodcenili logistickou stránku. Jasně že pivo a ostatní gestační komodity byly super. Spíše mě zaráží neúčast v této diskuzi těch kritiků, kteří kritizovali např. příjezdovou cestu na Litavské závodiště (mimochodem, na Litavě mají dálnici proti tomu co bylo ve Stanovištích), ve Lhotkách si málokdo všimnul perfektně připraveného a fungujícího zázemí, na úkor fatální chyby s Úhereckým družstvem. Super areál , i když nedobudovaný, ale už dopředu jasný top place ZR ligy!!!

Chybí mi kritika na základnu, trať startovací „klakson“ a terče neodpovídající pravidlům PS. Jasně, každý nějak začíná, ale pokud nastupuji do rozjetého vlaku, musím udržet jeho tempo! Cítím trošku neobjektivitu v hodnocení jednotlivých soutěží v rámci seriálu ZR ligy.

A ještě jedna věc, nešli náhodou s družstvem ze Starého Lískovce oba dva proudaři z Krokočína?

6.8.2007, 22.12
Had - Krokočín

Pro Kidala a jemu podobné: Oba sice jsou z Krokočína, ale do závodu nastoupil jeden za Lískovec, druhý za Krokočín. Ničemu to neodporuje a pokud sis této praktiky na ZL (myslím i ostatní týmy – my jsme to udělali takto poprvé) všimnul až teď, tak gratuluji ke skvělému postřehu!

6.8.2007, 22.55
Kidal Netín

Ale, ale, cítím z tvého příspěvku trošku zášť! Prosím, nezpodobňuj mě s „někým“ a začni se chovat zodpovědně. Mám dotaz, tak odpověz, ale nedělej ze mě blbce . Dík Laďa

6.8.2007, 23.33
Jirka Stanoviště

Tak já to vezmu popořadě…Cesta­…Jestli jste si pane chytrý a vševedný Kidale nevšiml, tak dráha je trochu z ruky od vesnice.Příjezdová cesta byla rovnána prosívkou, mohli by jsme ji vyasfaltovat, to by nás ovšem vyšlo na několik milionů korun a to pro vaši z dovolením „prdel“ opravdu neuděláme.Dále základna…Nevím co na ní bylo.Základna je nově udělaná ve stolařské dílně a plně odpovídá pravidlům.V pra­vidlech je také uveden klakson a co jsem mluvil ze soutěžícími, tak ho všichni uvítali víc než ohlušující pistoli.Co se týká terčů…Mají stejnou díru jako ty ostatní a tak nemohli nikomu ublížit.Jejich menší rozměr na neaktivní ploše může opravdu zajímat jen hloupé rejpaly kterým jde jen o šíření pomluv a zla.Ukazuje se, že pravidla ŽHL mají velké množství mezer a proto bych terče vůbec neřešil.Byl bych rád za osobní setkání s panem Kidalem a pohovořil si s ním o jeho bezchybně zvládnuté soutěži…

6.8.2007, 23.41
Jirka - Stanoviště

Nedá mě to a ještě musím něco…Nezdá se vám, že se zachází příliš do detailů?Nemyslím u nás, ale celkově ve všech soutěžích na lize. Přijezdová cesta….Urval snad někdo kolo?Stalo se někomu něco s autem?(Krom Pepy,ale tomu jeden kluk vysklil nechtěně okno:( )Nestalo, tak proč vůbec někdo zmiňuje cestu, nikomu ten kousek pomalé jízdy nemohl uškodit.Byl snad někdo ovlivněn klaksonem nebo snad základnou která měla barvu červený smrk a ne třeba stejnou jako v Netíně?:)))To, že jsme měli kvalitního komentotára nikdo nenapíše…A přitom ten se tady řešil hodně.Měli jsme možnost vypůjčit kvalitní chlazení,tak se nestalo že někdo dostal kofolu teplou jako chcánky že????Ale samochvála smrdí a navíc jsem hnusnej…To, že má například někdo teplou kofolu jsem nikdy nenapsal, protože chápu, že třeba nemá možnost sehnat dostatečné chlazení, ale naštve mě, když někdo vysloví tolik kritiky a já vím, že se pro to udělalo vše co bylo možné.Co se týká proudařů z Krokočína, není to úplně sportovní, ale není to proti pravidlům a určitě se to nestalo poprvé…

7.8.2007, 00.08
Kidal Netín

Jak je vidět, tak jsi nepochopil….A Jinak pravidla ne ZRL ale PS! (co se terčů týče) A jinak mě nezajímá, jestli je dráha u vesnice nebo u prdele, ale chlub se tím co máš. (Sorry, já se asi mám čím chlubit.) Hele mě taky nasíraly kritiky na naši soutěž, ale je to všechno pro dobro dalších podniků ligy. Jo, základna byla perfekt, jen to podloží. Dejte tam tvrdší koberec. Nebo dlažbu? A Liga nemá mezery v pravidlech, ale me(i) zery v rozhodčích. Když už jsme teda odvařili Jardu Vojtu. A rád vítám výzvu, potkáme se v Katově u šenku.

7.8.2007, 00.16
Kidal Netín

Jo a komentátor byl super, ale bohužel , u některých závodů mě trošku polévá mráz. A ten asfalt není tak drahej, chlastej a i asfalt bude…..

7.8.2007, 00.35
Paša VelMez

Čusík! Dlouho jsme se neviděli co…..!! kdyby se někdo náhodou ptal jak se mám tak supr!…...tak ted k soutěži ve Stanovištích.na to že jsem tam málem hodila kapra tak to bylo docela supr!! Jídlo by vám musel okomentovat pan Ivoš Mikišek….ale myslím, že bylo dobrý podle toho že to do něj padalo rychle!! Točená kofola byla taky dobrá (obejmuní zadara :X) akorát pivičko bylo trošičku přechlazení a ze začátku to trochu vázlo….ale jinak docela dobrý ceny….s rychlou střelou si holky v autě hráli celou cestu dom!!…...dopředu neběhám tak nevím jak to tam vypadalo ale myslím že to zas tak strašný nebylo!! možná budou nebo byly horší.,…..co já vím!!….nejsem odborná komise!!…hojky!!

7.8.2007, 09.50
Miras-Netin

Rychle a stručně!!!Soutěž docela dobrý. Nejvíc mě štve nesportovní chování jednoho týmu.Nebudu jmenovat oni na sebe časem určitě ješte upozorní.Čaues PS:dík holkám z Meziříčí za pujčení hadice a pomoc při motání.

7.8.2007, 15.30
paša VelMez

For Miras: nemáš zač!!…..mi rádi…...máš pravdu i v tom sportovním chování jednoho družstva.ale nevím jestli mislíme stejný…...

7.8.2007, 18.58
Suzán DL

Zdravím všecky, soutěž ve Stanovištích byla pěkná,jídlo dobré, pivko paráda, klakson na startu super(konečně jsem neměla 5minut zalehlý ucho)jediný z čeho jsem měla strach byly ty koberce, protože dělám koš, ale bylo to v poho.Jinak chci poděkovat klukům z Hlubokýho že nás hodili do Stanovišť a musím říct že jejich soutěž která proběhla v sobotu byla super. Moc se nám tam líbilo a příští rok k vám určitě znovu zavítáme.

7.8.2007, 21.49
hanik olší

Ahojky lidičky,soutěž ve Stanovištích se nám líbila,pěkná trať,nová základna,jen ty koberce trošku klouzaly, ale to jistě Stanovišťáci do příště vychytají,klakson nám trošku vadil(přece jen jsme zvyklý na výstřel).Jídlo i pití taky mooc dobrý(hlavně ta kofola a obejmutí v ceně:))Pěkný a hodnotný ceny(dle sdělení těch co si je zasloužili)takže pro nás holky z Olší bylo jediný zato podstatný minus náš výkon,tedy vlastně dva i když při tom druhým útoku nás zradila „únava materiálu“…ještě jsem zapomněla,skvělej komentátor.

8.8.2007, 00.58
Jirka - Stanoviště

Jsem se informoval a 1 metr čtverečný silnice stojí cca 9500 kč(kamarád ze stavební firmy). Pokud uvažuju, že bychom udělali poměrně úzkou cestu(3m),tak se na délce několika set metrů pohybujeme v milionové částce…Nevím ani proč na to odepisuju, je to totiž naprostá blbost uvažovat o výstavbě asfaltky.Klakson jak koukám někomu jde, někomu ne…Já osobně se výstřelu spíše leknu.Příště bude zase klakson, jen bude hlasitější, měl být už letos, ale nakonec se to nestihlo.Co se týká základny, máme tam koberce proto, protože my vepředu máme tretry a zámková dlažba nebo podobně nepříjemnej povrch by zničil sadu hřebů za trenink.sada vyjde asi na 70 kč, tj 3000 na sezonu, a to by se mě hrubě nelíbilo.Našim klukům vzadu na tom turfy taky nekloužou.Tím chci říct, že někomu to neklouže a komu jo, tak ten má nevhodnou obuv.My taky máme 3 boty.(Botasky, turfy a tretry).Když jdu v tretrách, tak mě to taky na zámkovce klouže.Kdo vůbec určuje co je správný povrch?Já myslím, že od toho je to liga, kde se sbírají body z různých soutěží s různými podmínkami a tak se pozná ten nejlepší.A vo tom to je ne?Tím nechci říct, že nebudeme nic vylepšovat, do příštího roku několik změn zcela jistě proběhne.Letos jsme nechtěli dělat nic razantního,protože stále není jisté jak to bude s výstavbou úplně nového areálu blíže u obce.O obejmutí jsem se dozvěděl až po soutěži a to mě naštvalo:)))Bych určitě šel:)

8.8.2007, 15.29
Michal-Radostin

Nazdárek tak jak to tady ču tak samá pochvala a je za co jelikož to kluci měli pěkně zmáknutý jak pořadatelsky tak i jídlo to bylo super a i pití bylo krásně chlazené…i počasí bylo super,gratuluji vám k vítězství…

8.8.2007, 18.44
Steve

Možná budu parchant, ale stále čekám, jestli to tady někdo vytáhne a stále nic. Tak budu první já. Co říkáte na krokočínský turbodiesel? :-)

9.8.2007, 07.48
Ondra - Čikov

Jak to myslíš stím turbodieslem??

9.8.2007, 09.42
Krab - Žernovník

:D Jo to byla hezka vlozka…... byly to takova minutka ekologie….

9.8.2007, 14.45
Radek OM

Když někdo ještě stále neví, co se leje do mašiny za benzin, a tak tak soupli naftu

9.8.2007, 15.26
Petr-Krokočín

Víte kluci,co se mne na tom TDi-čku nejvíc líbí,že jsme s ním natrhli skoro každýho!Navíc Radostín ukazal velký srdce a bez jakýhokoliv přemýšlení nám podal pomocnou ruku.Snad by to udělal každý z Vas že?Radostínu moc dík za celý Krokočín

9.8.2007, 16.51
Pepa Radostin n/Osl

Ja si myslim ze by jsi hasici meli pomahat na vzajem ne jednou my jim a podruhe….… to je na nich jestli nas nenechaji ve stychu ale spise verim ze NE protoze kluci z KROKOCINA jsou kamosi a dobri kluci a hlavne skokani jako hrom tak at se dari(jen ne nelit do masiny naftu)ale s umistenim kor kdyz si to zaslouzi cau cau

9.8.2007, 18.44
Michal-Radostin

No co tak se stane ze kluci za to prece nikdo nemuze a navic kluci vi ze jim pomuzem kdykoliv.a Krabe ty musis mit porad nejake pripominky ze??

9.8.2007, 21.09
Kidal Netín

No, aby v tom bylo jasno, dal bych do pravidel povinnost lít do mašin líh. Potom by se předešlo podobným omylům. Ovšem, má to i druhou stránku, už by asi nikdo nádrž nepůjčil:))) Teda my rozhodně ne!

9.8.2007, 22.14
Had - Krokočín

No kluci z Radostína jsou nejsportovnější a nejkamarádštější (to je slovo :) tým z ligy. A to nepíšu proto, že nám sami nabídli svou nádrž, ale proto, že to tak fakt je. Ještě jednou jim za ni děkujem.

9.8.2007, 22.39
Hans Litava

Nechápu proč se do Kraba musí furt někdo navážet asi nechápe jeho srandu

9.8.2007, 22.53
Jirka - Stanoviště

Kdybych s Krabem nechodil do školy a nevěděl jakej je to rejpal, tak ho zabiju, ale nemůžu, protože jsme oba stejní:))))

10.8.2007, 00.21
Kidal Netín

Ha, ha, nejste, Hadíček chápe trošku více…Nebo možná nanarazil na moje blbý připomímnky. Počkej 2.9.

10.8.2007, 01.50
Kidal Netín

Jo, sorry, já to blbě přečet. Ale jestli Krab nebo Had? Pakáž jako pakáž….:))))

10.8.2007, 01.54
Krab - Žernovník

Ale ale…. vypadá to že je tady pár lidí co mě jaksi tezce nemusi…. Krokočín, Radostín….… Vidím to na mou spojitost s Litavou… :) (záměrně sem přestal psat ze patrim aj k Litave)

10.8.2007, 05.08
Krab - Žernovník

A já ti dám pakáž Kidale!!!!! :) Mám takovej pocit, že ke mě taky nemaš daleko.. :D

10.8.2007, 05.10
Jirka - Stanoviště

Hej nestačím se divit.Zase jako týden co týden. Nesportovní chování a podlost.Už vím Kidale kdo jsi, jsem si dříve nebyl jistý, protože bych to do tebe vůbec neřekl.Když jsem se s tebou bavil nebo se s někým bavíš, tak seš největší kamarád a teďka si tady nejen u mě koleduješ o přezdržku.

10.8.2007, 10.01
Michal-Radostin

Kdy budou fotky ze Stanovist?uz je to skoro tyden a porad nic..Hade nemate zac..

10.8.2007, 10.42
Kidal Netín

Ale hoši, vy jste opravdu ještě nepochopili moje příspěvky na tomto fóru? Jestli jste si nevšimli, tak mám ze soutěžení prdel, prostě mě to baví, někteří mají taky prdel z našeho soutěžení, to nás taky baví, čili mám prdel i z příspěvků tady, taky mě to baví(teda kromě mých příspěvků na soutěž ve Lhotkách, tam jsem to myslel smrtelně vážně), málokdy píšu něco konstruktivního, protože se pravidelně názory tady nepochopí a obrací se. Jo a o nesportovním chování a podlosti jsem nic nepsal, protože zlo plodí zase jenom zlo, protože tady se opravdu někdy věci těžko chápou.

Už se těším na tu nakládačku:)) Sakra, nebuď tak upjatej! Jirko ze Staveniště

10.8.2007, 12.31
Kidal Netín

Teda ze Stanoviště. No a je zas průser…...

10.8.2007, 12.32
Jitka DL

to Kidal Netín: ???????? asi nechápu

10.8.2007, 13.29
Jirka Stanoviště

Najsem upjatej…O podlosti jsem nemyslel tebe…Od toho jsou jiný příspěvky…většinou nepodepsaný…Tys mě Kidale naštval pouze kritikou, byls jediný kdo kritizoval a nechválil a to hodně kritizoval.Nikdo není dokonalý.O vaší soutěži jsem napsal, že byla na 1*, ale byly tam chyby stejně jako u nás.U mě prostě kladný hodnocení znamená perfektní soutěž což jsou ty, kde se nestanou fatality což se nestaly ani u vás, ani u nás.A na přesdržku jsi zralej hlavně u Kraba.Nevím jak jsi to mysel, ale vyznělo to, ajkoby by u tebebyl za idiota…

10.8.2007, 13.53
Jirka - Stanoviště

Jo a fotky jsem dneska upravil a přebral a večer je pošlu Martinovi.Takže brzy budou.

10.8.2007, 13.55
Kidal Netín

O.K. Vyřešíme to opravdu až osobně. Tady se to řešit nedá. Jo, mimochodem, kde jste vzali toho super rozdělovače? Nebo že by byli proudaři tak pomalí? Je fakt vostrej!!!

10.8.2007, 15.20
Ondra - Čikov

Už se poprali?:) Jirkoo, dyť to nemáš zapotřebí…Já vím, že to třeba naštve,ale buď nad věcí…

10.8.2007, 16.39
Kidal Netín

No, tys tady scházel…..

11.8.2007, 00.57
Ondra - Čikov

To je ohraná věta. Něco lepšího by to chtělo….

11.8.2007, 08.04
Víťa Litava(prakticky Netín):-)))

Po delší době jsem se dostal na soutěž ŽL a to zrovna do Stanovišť. Soutěž jako sama o sobě se mi i docela líbila,pěkné a hodnotné ceny,dobrá pořadatelská příprava,dobrý žraso…:-)Ale když to vemu popořadě,tak hned start mě zklamal,protže jsem neslyšel žádnou střelbu,ale jen tůůůůt.Další byl doběh u terčů,trošku hrubší terén,ale to se zvládlo jakž takž… Za úsměv stojí i kolize a záměna kanistrů s palivem:-D!Slova:Ty vole,to je nafta…mě prostě dostaly!!!! Co se týče půjčování z týmy do týmu,tak jsem zaznamenal trošku početnější přestupy,ale každej ať si probere vlastní svědomí. Jinak taky sláva vítězům,čest poraženým… PS:Kdyby tohle náhodou vypadalo jako že bych vám to kritizoval,tak to se vám asi jenom zdá.Jde pouze o objektivní názor.A nesto­tožňujte mě ani s Litavou,ani s Netínem,prostě s nikým.Jde pouze o můj,pro některé zopakuji,čistě MŮJ názor!

13.8.2007, 09.33
Martin - Lhotky

Další fotky ze Stanoviště, tentokrát od Bači ze Starého lískovce. Spousta sekvenčních fotek, dobrý materiál ke studiu :o)

14.8.2007, 15.12
Kidal Netín

Joooooooooooooo. Super fotky. Ustanovil bych do pravidel i pravidelného fotografa. Jinak bezva fotky i od ostatních, taky pravidelnejch, hlavně Ludva v kádi, to by chtělo repete, třeba v Š. Dolu, aby mu potom nebylo takové teplo…..:-)))))

16.8.2007, 01.24