Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Netín 2007 | ↓↓↓ jít dolů |
Tak co? jaky to bylo?
Jardo tohle je cesta jak se zviditelnit :-) YOUTUBE.COM
Tak, asi tisíckrát pročítám pravidla ZR Ligy a nikde nenacházím ustanovení o počtu půjčených soutěžících z jednoho družstva. Neznalost zákona neomlouvá, přesto se omlouvám klukům z Nevcehle za pochybení a zbytečné průtahy s jejich útokem. Mrzí mě, že jsme nedokázali vytáhnout pravidla a na toto se konkrétně podívat. Ale Mistr si poradil s bravurou, takže doufám, že nám to kluci nebudou mít za zlé. Sorry za ten hic, který neovlivníme, ale do příště určitě ovlivníme chlazení piva a kofoly a kořalky a soutěžících a diváků a rozhodčích a trati a mašin a hadic a komentátora a jeho manželky a časomíry a Ludvíka a technické přejímky a hlavního rozhodčího a Františka (našeho Bukalovýho) a kameramana a hlavně : požárnímu sportu ZDAR!!!
Joooo, a ještě toho startéra. Juro sorry!?!
S temi lidmi…. To jsem mel problem i v Olsi. Ja ten vyklad pochopil stejne jako ty :-(
Musím Netín moc pochválit. Krása!!! Vy ale jdete z extrému do extrému. Loni chladno a blátivo a letos slunečno a písečno. Já jsem spokojená se sluníčkem. Tak příští rok uberte o 2 až 3 stupínky a uplná paráda.
to kidal-závody jste měly moooc pěkný,pěknej náběh,dobrý papu, bezva komentátoraa pokud jde o chlazení (sodovky piva,)určitě to bude příště lepší a pokud šlo o zchlazení rozpálených lidí, měli to udělat jako my(holky z Olší), prostě do kádě….nemělo to chybu…to Jarda…skvělý videa,ale co takhle útok holek z Olší?….jsme vůbec ze stejnýho Olší?!:)
fotečky jsou taky moc povedený, bohužel poslední která jde otevřít z těch 98, je číslo 72,ne že bysme ze zas tak moc musely vidět na fotkách,ale je to škoda.
Myslím, že fotky pojedou…Neměla by být chyba foťáku…I když možná se pak ke konci tím vedrem mohl zavařit:)))Jinak jak už tady padlo soutěž bez chyb…Na 1*…
Od nás kluci taky fotili, tak doufám, že se nám to podaří sem dát. Jinak videa budou mít trošku zpoždění, kameraman musí chudák dneska v tom vedru sloužit na stanici ve V.M. Zítra se domluvíme, jakou formou to uděláme. Dík za pozitivní ohlasy.
jj super soutěž holky a kluci z Netína to zvladli suprově:)já myslím že se ani nedá nic vytknout. za ten šílenej hic nikdo nemůže ale neska je to ještě horší!!
Jo soutěž byla bezva i počasí krásný a taky chceme poděkovat KANCOVI že s náma šel..jinak chlapy za 1
Super závody….super ceny…akorát se mi mocinky líbil ten sloník za 1. místo a tak jsme si ho s holkama přáli a….mi jsme byly jako na potvoru disk…..no co se dá dělat…..ale že byl klásnej….…měli jste Netíňáci opravdu dobrý ceny…...dobrý jídlo…..dobrý pití:)…..a dobrý povrch….…všechny zdravím….Pavča(Paša) VelMez…...
my sme v Netíně zapomněli náš modrej kiblíček a barbusem tak kdyby ste ho někdo našel tak nám ho prosím vraťte:)díky
No, už jsem si říkal, kterej bordelář nám pohazuje odpadky po hřišti. Máte ho u nás. Teda doufám, že ho kluci v návalu posoutěžního pořádkování nevyhodili. Jdu se raději hned podívat.
No to doufám ne!!!Sním sem si když sem byla ještě hodně malá hrála na písku!!!
Ahojky všem, mě se v Netíně taky moooc líbilo. A myslím, že to můžu říct i za naše oba teamy. Zmiňovaný slon je fakt super! Už jsme ho s holkama vzaly i na další závody. Nezbývá než poděkovat pořadatelům za super závody. Taky děkuji za bramboráčky co jsem dostala na cestu… :-) A taky děkuji ochotnému pánovi co rožnil maso, že nám zabil kapříky… :-) Mimochodem nemáte někdo z toho „výlovu kaprů“ fotečky?
Náhodou máme i video. Zatím jen na VHS, ale chystáme i CD a DVD, možná se povede něco dát i na internet. Ten výlov jsme si dneska pěkně užili:-)))Tento týden,doufám, nastříhám videa(útoky)a přidáme ještě zajímavé chvilky z ostatního dění. Dám vědět, kde to bude k mání.
Verčo ten kýblíček jsme našli, dovezem Ti ho do Lhotek.
Po upozornění a důkladném studiu fotodokumentace ze soutěže musím přiznat, že pravý proudař z Plumlova šel před zamýšleným startem s Nevcehlemi (Nevcehlí?) podruhé již se Sedlaticemi. Třetí start pravidla neumožňují. Námitka proti jeho startu byla tedy v souladu s pravidly a naprosto opodstatněná. Vše by bylo tedy v naprostém pořádku, nebýt toho, že jsme se k této situaci dostali přes domělé pravidlo o počtu půjčených závodníků z jednoho týmu. Nevědomky jsme tedy přispěli k průběhu soutěže dle regulí. Pokud udělám chybu, rád se omluvím, zde však sehrála roli souhra náhod. Budu si stát za svým svědomím a znovu prohlašuji, že protesty proti startu pravého proudu z Plumlova byly evokovány opravdu domělým pravidlem o počtu půjčených závodníků z jednoho týmu. Pokud dnes bude někdo tvrdit, že věděl, že je to právě pravý proudař, který jde jako třetí a zároveň potřetí, je mluvka. Sorry. Otázka tedy zní : kdo kontroluje plnění tohoto pravidla? Hl. rozhodčí, technický, výk. rada, pořadatel? Nebo je to čeho si kdo všimne? Pokud to byla moje chyba, omlouvám se za ni a žádám o co nejpřísnější potrestání.:))
Zřejmě (jistě) se pleteš. Pravý proudař Plumlova šel skutečně za Sedlatice. My jsme si však chtěli půjčit levého proudaře z Plumlova. Což nám nebylo umožněno…
Díky Milko, že jsi to konečně uvedl na správnou míru. Taky jsi to mohl napsat dřív!:)) Ještě jednou se tedy omlouvám za pochybení. Štěstí stálo při nás (i vás) a útok se povedl, čili to ani tak nebolelo. Však oni kdyby Úherce ve Lhotkách pomrvili svůj pokus, tak si na nějaké úchyty taky nikdo nevzpomene. Ale už se bohužel stalo, poučení pro příště, chybama se člověk učí. Doufám, že vás kluci ze Sedlatic pozvali na prase! Čau Laďa
Ty Lado se vam to nejak tahne s tim videem ne pry do tydna a on je to uz mesic:)
No jo, jsem to trochu podcenil. Ale už mám sestříhané CD, tak to rozkopíruju a vezmu to na Katov.
Hlavne to ber z humorem :))