Žďárská liga v požárním útoku

Martin - Lhotky

Výsledky z Laviček už by měly být bez chyb. (Omlouvám se klukům ze Sychotína a ženám za ty zmatky, koukám po očku na Posledního mohykána a tak se mi tam vloudilo pár překlepů.

K soutěži… gratuluju oběma vítězům k vítězství a Krokočínu ke „skoku roku“. Vykoupávka v podání Lenky z Olší byla kouzelná :o)

1.7.2007, 20.02
Had - Krokočín

Díky, jsme taky rádi, že jsme opět na scéně. Za dva závody z 36. místa na 4. je super. Jen se tam alespoň chvíli udržet… :)

2.7.2007, 10.44
Had - Krokočín

Kromě výborně zvládnutých závodů bych chtěl poděkovat klukům z Laviček za frkačky (součást výhry) – frkali jsme do roztrhání… :D

2.7.2007, 10.46
hanik olší

závody v Lavičkách byly fajn,dobře zvládnuté,moc se mi líbil náběh k platu,jediné co bychom Lavičkám vytkly bylo nesportovní chování jejich fanoušků.byly jsme hned vedle a ty ovace a výkřiky při nepovedených útocích nap. Litavy a Urbanova to byla teda síla. to se prostě nedělá. za svý fanoušky kluci možná nemůžou, ale když nosí na tričku fanklub Laviček maj se podle toho chovat.jinak pěkný závody.doufám že budou i nějaký fotky i když Mira nefotil

2.7.2007, 11.31
Martin - Lhotky

Jejda kecám, v prvním příspěvku jsem měl samozřejmě na mysli Lenku z Netína.

hanik: Záleží jak to vezmeš. Měly Lavičky radost z toho, že Urbanov pokazil nebo z toho, že právě vyhrály?

Nejspíš z obojího (protože v tu chvíli to bylo to samé).
Já na jejich místě bych se radoval stejně.

2.7.2007, 13.13
Jirka-Stanoviště

Myslím, že Hanik má pravdu.A nebyl to jenom fanclub.Myslím, že i komentátor…Ale na druhou stranu vyhráli s víc než vteřinovým náskokem,tak proč by se neradovali.

2.7.2007, 15.40
Miloš-Olší

Myslím si že soutěž v Lavičkách v pohodě jen mě trochu vadil ten kousek trati mezi asfaltem a trávou = občas to docela prášilo.Občerstvení dobrý až na to že kofola bylá v tom horku celkem teplá(vzhledem k tomu že jich měli předtočenejch aspoň 20 se není čemu divit).No ale co mě nejvíc vadilo byl komentátor nejenomže občas říkal celkem solidní hlouposti,ale projevovat svou radost do mikrofonu když Litava nebo Urbanov zkazili ůtok to mě fakt dostal a pak tam plácá něco o tom že nemají sportovního ducha.U diváků nebo fan clubu Lavičáků to chápu a nevadí mě to ti tam přišli fandit klukům z Laviček.Komen­tátor fakt vostrej….. kde ste ho vzali?

2.7.2007, 20.11
Kenny - Olsi

Ja bych chtel na tomtomiste podekovat chlapcum za organizaci, Byla urcite lespi nez u nas, i kdyz zacatek se trochu protahl. Jiank mezi plusy bych zaradil: vykon druzstva Lavicek, nabeh k platu, dobrou kytu, pomerne dobre upravenou trat moznost umiti rukou Minusy: Vyrok komentatora na konci souteze – tohle si opravdu nemuze dovolit. a pak jeste nas vykon :-)

2.7.2007, 21.12
Kenny - Olsi

omlouvam se za hrubky ale jsem tottalne unaven takze UMYTI jo s tvrdym… Vzdy jsem mel s tim tvrdym problemy :-D

2.7.2007, 21.14
Had - Krokočín

Kluci z Laviček ukázali, že jsou fakt nejlepší – alespoň pro mě. Jinak za fanoušky nemůžou, je to přece sport. (Komentátor, to je jiná…). Na závodech jsou emoce, každej chce vyhrát. Kdyby po svém vítězství ani nehli brvou a bez oslav a radosti převzali ceny a pohár, tak je mi jasný, že by se tady objevilo, že jsou nafoukaní. Souhlasím s Martinem ze Lhotek (mimochodem gratulace holám :) Mají radost, že vyhráli (a ne z toho, že to někdo pokazil). Jako nesportovní chování mi ale vadí chování jiných týmů. Např. když někdo odjede ze závodů ještě před vyhlášením výsledků. Pak se stane, že pořadatelé někoho vyhlašují a chtějí předat cenu a tým nikde… To je pro mě nesportovní. POZOR! něco jiného je, když se tým omluví, že pospíchá domů na pouť nebo jiného rozumného důvodu. To je pak naprosto v pořádku.

2.7.2007, 22.12
Lukas Litava

Stejně jako ostatní se i ja přidávám ke gratulaci k vítěztví domácího teamu a ke skvěle organizaci závodů,to že se někdo zaraduje když to druhej pokazí to patří mezi lidské vlastnosti,stačí se podívat na závody těch nejmenších hasičů tam je to naprosto běžné.Ale výkon,který předvedl pan Komentátor to byla fakt síla!při útoku kluků z Urbanova,který se nepovedl jásal jako malý dítě a to se v žádnem případě nedělá

3.7.2007, 11.34
Eda

Hade sleduj někdy Lavičky kolikrát se oni za letošní sezonu zbalily a odjeli do…. Komentátor to je jeho věc on si dělá ostudu.Jo jinak plusy trať a vypuštění hadic.Mínusy naběh od zakladny, pivo, kofola a ta natrhaná kýta jenom proto aby seděla přesná váha.

3.7.2007, 15.07
Terda

Kde jsou fotky z Laviček?Byla to dobrá,povedená soutěž až na ty fanoušky!A díky za krásné ceny byly parádní!Kdyby bylo takových to soutěží více!!!

3.7.2007, 15.14
Kenny - olsi

Tak kytu budu branit, nebot mi mistni pan dal vic a chtel to rozkrojit a ja mu rekl ze to tam klidne muze nechat a stalo se :-) Asi to bude kouzlem osbnosti :-D

3.7.2007, 15.20
Had - Krokočín

Edo, Edo. Sice nevím, odkud jsi, ale kdyby jsi to napsal, tak by se určitě všichni těšili na Vaše dokonalé závody… (pro mě, a všechny od nás, byla kýta a pivo velký plus). Takoví pisálci by se měli nejdřív mrknout na jiný ligy (Třebíč, Znojmo, Vyškov, atd.) Pak by jste si žďárských závodů vážili. Ne, že by jiný ligy měly špatný pořadatele, ale žďársko je v tomto ohledu (s blanenskem) asi nejlepší. A s tím odjížděním – nikoho nechci jmenovat. Je to každýho věc a kažej by si měl šáhnout do svědomí, jak moc bylo nutný odjet. Když se to například někomu nepovede a chce stihnout jiný závody, proč ne. Po domluvě klidně.

3.7.2007, 15.29
Eda

Hade nezaleží odkud jsem,mě nezajíma odkud jsi ty já jen napsal jak jsem tu soutěž videl,prožil a zažil-asi jsem mlsnej :) Ale se souteži z Olší se to nedá moc srovnávat to je můj názor

3.7.2007, 15.44
Had - Krokočín

Edo máš recht, nezáleží na tom odkud jsi, stejně jako nezáleží na jednom negativním názoru…

3.7.2007, 15.50
Jirka-Stanoviště

Mám nějaké fotky,tak jak to půjde, tak je pošlu.Ale odjeli jsme po skončení mužské kategorie, tudíž nemám holky:((Čímž se vlastně uděluju do skupiny lúzrů co odjeli dřív že? No jo, ale Senetářov jsme nemohli vynechat.

3.7.2007, 17.18
Martin - Lhotky

Díky Jirkovi můžete stahovat fotky z Laviček. Nechal jsem tam schválně i některé rozmazané obrázky, myslím, že dobře vystihují atmosféru parného odpoledne i rychlost našich proudařů :o)

Málem bych zapomněl. V ženách mě celkem zaujala Zbraslav. Pokud ty holky tajně nejezdí nějakou ligu, tak to byl překvapivě dobrej útok.

3.7.2007, 22.07
Martina Litava

Na soutěži jsem byla jako divák celý den, tak si dovolím ji zhodnotit. Plusy: hezké počasí, dobrá kýta, párek v rohlíku ocenily hlavně děti,spousta místa k sezení, což bylo asi v důsledku menšího počtu družstev a diváků. Mínusy: špatný komentátor, který byl ještě horší odpoledne při soutěži mládeže,kdy toho namluvil spoustu, ale dosažený čas většinou neřekl vůbec. A za další hloupí a omezení místní fanoušci, kteří už odpoledne posilněni alkoholem byli i vulgární. Je to důkaz toho, jak pár hloupých lidí dokáže pokazit dojem z jinak vydařené akce.

3.7.2007, 22.19
Brdy z Laviček

Omlouvám se všem klukům z našeho týmu, že jsem se nechal vyprovokovat a přispívám do diskuze na těchto stránkách. Dokud se zde psaly klady a zápory soutěže, bylo vše v pořádku. Vždyť jsou to rady pro nás, abychom věděli, co příště vylepšit. Ale nikdo nemá právo na to, aby mohl kritizovat naše fanoušky. Martino z Litavy uvědomuješ si vůbec, co jsi napsala? Víš, že mezi těmi (podle tebe) hloupými, omezenými a vulgárními fanoušky byli i naši rodiče? Klidně kritizuj nás (soutěžní tým) nebo naši soutěž, ale tohle prosím ne!!!! Za naše fanoušky se kdykoli postavím, protože vždy s námi objíždí závody v širokém okolí a nechyběli u žádných důležitých závodů, na kterých nás vždy suprově podporovali.

4.7.2007, 09.32
Martina Litava

Za tím co jsem napsala si stojím. A jestli tam byli vaši rodiče, tak tím hůř, protože v týmu dětí byly moje děti a opravdu mi vadí vulgární výrazy od dospělých na jejich adresu, zvlášť když mladšímu je teprve šest let. Podle mě nadávat dětem za to,že podaly dobrý sportovní výkon je hloupé a omezené, zvlášť od dospělých. Toť můj názor.

4.7.2007, 09.43
Kidal Netín

Brdy, Brdy, kdyby tys raději poslouchal kluky z vašeho týmu…..

4.7.2007, 12.51
Pepa

Smazáno, důvod: nepodepsal se.

4.7.2007, 15.14
**Jarda - Olší**

To je sranda si to číst, zvlášť když se mě to netýká.

4.7.2007, 15.32
Jirka Urban

Jsem přišel ospalej z práce a chtěl jsem se kouknout ještě sem, neměl jsem to dělat, protože ze spánku nic nebude…Spíš se mě chce se smát nebo já nevím co.Nejvíc mě bere když ty nejradikálnější názory píše někdo kdo se nedokáže podepsat tak, aby ostatní věděli kdo to je.Záměrně píšu příjmení a ne bydliště, protože píšu za sebe a ne za tým.Zapřisáhl jsem se , že se m už nebudu psát, protože to jen dělá zlou krev, ale ještě to zkusím.Proč ty maličkosti lidi řešítě tak vážně???Pokud někdo odjede dřív, tak odjede, no a?Když někdo mluví sprostě před dětmi, slušně ho opomeňte přímo na místě a nebo se od něj vzdalte.Moderátor stál za prd…Řekněte to klukům a myslím, že příští rok to napraví a pozvou jiného.Nejsem proti tomu aby se zde napsali nedostatky které se mohou dát napravit, ale nesmí se to přehánět.To co mě ale podnítilo sem napsat byl příspěvek Pepy.Mě se v Litavě líbilo, velká účast vyšvihla soutěž o třídu výš než jsou ostatní soutěže.Pochybuju Pepo že vaše soutěž pokud o tom vůbec něco víš je nebo bude lepší.Ale co mě dostalo…Cesta a startovní čára-asi už toho nechám, protože si nejsem jistej jestli by ti stačila tříproudá dálnice až k trati a pozlacená stratovka…Pokud na to máš, napiš kde pořádáš soutěž a já se přijedu podívat ano?

4.7.2007, 15.32
Tomáš-Olší

hm sem chtel trochu zkritizovat soutěž v lavičkách ale nejel me net a než se rozjel tak se tady všechno co sem chtel říct probralo tak zas nic jenom to chování fanoušků dost nechápu ti lidi kdyby to šlo tak by nejradši házeli konkurenčním týmům pod nohy granáty, ale asi se tak chovali proto že mají rádi svůj tým kterej je proste nejlepší

4.7.2007, 15.56
Kidal Netín

No dobrý, tak vedle zametání příjezdové panelky a rovnání čáry budu muset taky na naši soutěž našim fandům zalepit huby a maminku zavřít do sklepa, je totiž sprostá jak dlaždič. Jinak hajzlíky stále stagnují ( pořád na hovno)

4.7.2007, 16.02
Jirka Urban

Neboj, myslím že i přesto si to v Netíně určitě užijeme:)))Ne­zapomeň hlavně zkontrolovat pH vody v kádi :))))

4.7.2007, 16.14
Pepa

4.7.2007, 16.30
Ja :)

4.7.2007, 16.53
Krab-Žernovík,Litava

Topepa- ony ty stranky od toho sou ale lidi jako ty (ti co se nepodepisujou tak aby se vedelo)sou vetsinou ti kteri se tvari jako strasni kamosi s tema ktery anonymne kritizuji…. prijde me docela srabsky se nepodepsat ani po vyzve…. on je nazor anonyma a nazor konkretniho cloveka docela rozdilnej….

4.7.2007, 16.55
Jofre

4.7.2007, 17.12
Martina Litava

Psala jsem pouze svůj názor,je pouze můj a s týmem našeho SDH nemá nic společného. Takže prosím, nadávat za můj názor pouze mě a nezatahovat do toho ostatní. A řešila bych to raděj osobně na soutěži nebo mi můžete napsat na mail DolnickovaM@sez­nam.cz a nějaké to ostřejší slovo snesu, já jo, já jsem dospělá.

4.7.2007, 17.53
Pája Litava

:-) Zajímavý čtení, že jo?? Lidi je to jen sport, nebudeme se kvůli tomu snad hádat, vždycky se najde někdo, kdo bude sprostě mluvit, nebo kritizovat každou hloupost. Děláme ten sport snad proto, abysme se bavili a ne si nadávali.

4.7.2007, 21.57
Kidal Netín

Pepovi a všem jemu podobným: víš jak mě při startu rozhodila ta auta projíždějící po dálnici? Lavičáci by měli po dobu soutěže zařídit minimálně snížení rychlosti na 50 km/h!

4.7.2007, 22.09
Martin - Lhotky

Fanoušci Laviček jsou celkově skvělí, myslím že takovou podporu má na naší lize jen málokdo.

Jestli to někteří z nich přehnali a chovali se jak píše Martina, tak je to dost mrzutý pro obě strany, ale není to ani na hádku, ani na veřejnou diskuzi, natož pak na debatu s anonymama. Howgh, bavme se dál o soutěži.

5.7.2007, 00.14
Jaruš DL (jako Dolní Loučky :))

No, tak to mi taky dost vadí, ta auta, já bych po dobu soutěže úplně uzavřela provoz, a vyřešila bych to nějakou objížďkou, protože při tomhle se absolutně nedá běhat!! Fakt ne, Lavičáci by s tím měli něco udělat… :D

5.7.2007, 14.20
Thomas^ z Laviček

No myslim ze ta dalnice s tim nema nic moc spolecneho .. :):op

5.7.2007, 14.26
hanik olší

copak auta ale ty kombajny, ty mě teda uplě rozhodily,lekla jsem se a nemohla se na ten útok soustředit:))ale fakt už je na čase tuhle debatu ukončit,já ji začala, tak ji končím.Lavičky jsou za námi, další závody před námi,tak se soustřeďme na ně. Jinak ať je to jak chce jistě se do Laviček zase příští rok podíváme,ne?

5.7.2007, 15.24
Jaruš DL (jako Dolní Loučky :))

no, pokud něco udělají s těmi auty tak určitě :)

5.7.2007, 19.15
Jaruš DL

heh, chybička se vloudila :)

5.7.2007, 19.16
Jana - Lavičky

Milá Martino z Litavy . Opravdu jsme velcí fandové lavičských hasičů a nevidím tedy důvod proč bychom je neměli podporovat. Nepokládáme se ani za hloupé ani omezené, vulgárni a v odpoledních hodinách jsme opravdu nebyli posilněni alkoholem jak píšete ,tímto jste opravdu urazila nás rodiče a ostatní fanoušky. Nevím přesně o kom píšete, ale u nás(v rodině) se vulgárně nemluví, a vím co to je mít v družstvu mladých hasičů dítě , mám tam syna. Ano, nahlas jsme podporovali naše týmy, ale nikoho jsme neuráželi . Můj názor je – závist a pomlouvání jsou nejhorší lidské vlastosti. Milá Martino, příště až zase budete chtít psát do diskuse zjistěte si zda jsou ti lidé , o kterých chcete psát omezení, hloupí,vulgární a nebo tak posilněni alkoholem myslím, že ani jedno není to pravé, jsou to jenom lidé – rodiče mladých hasičů , kteří podporují své děti. A ostatní děti z jiných týmů jsme obdivovaly také hlavně ty nejmenší šestileté, ale to jste asi nechtěla slyšet a nyní si to ani přečíst. I když jste nás lavičské rodiče a fanoušky tak hrozně očernila a pomluvila, za našimi dětmi a vůbec všemi ostatními mladými hasiči si budeme stát a podporovat je a fandit jim i když Vám se to asi nebude líbit.Vidíte, paní Martino, celou dobu Vám vykám , ostrá a vulgární slova nepoužívám, že bych byla tak hloupá,omezená a vulgární?!?!?!?!

6.7.2007, 19.26
Paša VelMez

Hojky! Nikdo od nás to sem nenapsal tak to zbyde na mě….…na stížnost ke komentátoru…...šli jsme na start a před náma o každým něco řekl (např. kolikátí jsou ve žďárské lize nebo kolikátí kde byly apod.) ale když jsme šli mi začal žhavou debatu o starších Lavičkách….a že vyhráli to a to a tak dále…...vím že to není zas takový problém ale přeci jen…jinak super závody, dobrá organizace, dobré počasíčko a tak jinak….i prase bylo dobrý a hodně jsme se okolo něj z holkama z SDH VelMez nasmály:D…. takže se těšíme na příští rok…...

6.7.2007, 19.52
hanik olší

to.paša:nic si z toho nedělejte,že o vás komentátor nic neřekl,to když jsme šly na start my ,tak dumal jestli vůbec žďárskou ligu jezdíme,pak naznal, že asi ne :),ale že by se zmínil že jsme u nich loni vyhrály…..ale to už je fuk, doufám že jinak pěkná soutěž v Lavičkách bude mít příští rok šťastnější ruku při výběru komentátorů.

6.7.2007, 21.19
Martina Litava

Prosím paní Janu z Laviček, aby mě kontaktovala na mail DolnickovaM@sez­nam.cz. Jak jsem pochopila,náš spor se týká především soutěže dětí a to sem asi tak úplně nepatří. Děkuji.

7.7.2007, 07.04
Michal-radostín

Jen by mě zajímalo proč jsi smazal nějáké přispěvky kde se někteří nepodepsali a třeba jako eda tam zůstal a vůbec nenapsal od kať je!!!

7.7.2007, 08.34
Martin - Lhotky

Na smazání Edových slov jsem se vykašlal, přišel jsem k tomu pozdě, už na něj reagoval Had a Kenny.

Ale byla to poslední kapka k tomu, abych natvrdo ve jméně požadoval i název sboru – na tomhle už asi budu trvat i u „neškodných“ vzkazů.

Martina pak přišla s hodně citlivou věcí a nechtěl jsem, aby se tu semlela nějaká ostuda. V tu dobu už si Jofre, Pepa a Ja:) přečetli "Napiš taky odkud jseš".

Neustále se učím. Jinak bych zasahoval do diskuze před půl rokem, takhle to dělám dneska a další změna může přijít třeba už za týden. Někdy hodně váhám, rozhodnout může i nálada, téma o kterém se mluví, a tak dále. Prosím o pochopení, nejsem stroj.

Jestli se někdy někoho dotknu tím, jak (ne)zásáhnu, neházejte flintu do žita, můžete se zeptat, nebo přijďte za čas znova. A nikdy neříkejte nikdy :o)

7.7.2007, 10.45
Michal-radostín

Jo dobrý díky za odpověď jen mě to zajímalo…jo já myslím že to děláš dobře fakt dík za vysvětlení

8.7.2007, 11.01
Pša VelMez

Jen bych měla takovou technockou otázku na kterou by mě zajímala odpověd….….Budou ještě nějaké další fotky z Lavček?

9.7.2007, 08.21
Paša VelMez

Omlouvám se ujela mi ruka…fotky z Laviček..

9.7.2007, 08.21
Martin - Lhotky

Když mně je pošle někdo na mejla, tak jo… martin-kaman@seznam.cz

9.7.2007, 09.50