Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Videa z Laviček | ↓↓↓ jít dolů |
Nahrával jsem celou soutěž, mám všechny videa včetně RC, takže kdo bude chtít video svého týmu ať sem napíše. Nebo by bylo lepší dát ke stažení všechna videa?? Ještě naše stránky: www.sdhlitava.xf.cz
To Pája: Zdarec, dej je všechny na vaše stránky a je to:-)Budu stahovat jako ďas. PS: Naštěstí mě domů dovezli, takže všechno ok;-)Čauves v pátek.
To Keša: Asi je tam dáme všechny, ale musím počkat až to brácha zkomprimuje a sestříhá, já jsem na to blbej :-) PS: To jsi toho vypila tolik, že tě museli vézt?? :-)
Kdo ví kdy to bude zejtra jdu makat tak snad co nejdřív
To Pája: Klidně bych to dom došla, ale lepší bylo se nechat dovést až k baráku.Jistota je jistota. Zas tak špatně sem na tom nebyla, jen jsme trochu oslavovali:-)A taky bylo co,že?
To Keša: Tak vy jste vyhrály, měly jste co slavit, ale hlavně, že ses domů dostala, je jedno jak :-) Pokecáme radši na ICQ ne?? 239–765–467
Klucí šikovní, kdyby jste byli tak hodní a hodili sem naše video (nebo všechny :)
Videa jsou nachystaný, jenom je problém s ediskem, nejde tam nic nahrát. Můžu to jedině poslat přes ICQ, nebo kdyby někdo chtěl všechny, tak je můžu vypálit na CD a vzít je v pátek na soutěž.
Chlapi _ na netu je takovych serveru kde se da ukladat…. aspon docasne
Kenny tak poraď. Já se v tom zase tak moc nevyznám.
treba na mem serveru Olsi.cz nebo obec-klokoci.cz ale jako necham to tamjen docasne