Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Potlach (Kaly 2007) | ↓↓↓ jít dolů |
Hele, jaký budete mít na závody počasí?? Ráda bych věděla, jestli si mám vzít opalovací krémíček… ;)
Když jsme u otázek..:.-)))Bude mít speciální cenu pro maturanty?:-)))Musíme ten žal nějak zapít…Je nás dost hasičů u nás ve třídě, že kluci?
má být vedro jak v pekle. Vem si toho krému aspoň kýbl, kdyžtak si kilo vezmu.
U nás v Pekle vedro není, viď Jaruš!
To Jura: Ja este nevim estli pojedu…. A jestli chces jet do toho Privratu tak muzes s nama… jedem busem a mista je dost…
Asi ten Přívrat risknu,ale nevím jak tam bude.:-))zle…:-))
to se vám včera kluci psalo,že???ale nebojte,zítra na tom budu stejně..
Tak ja a Jura maturu mame…. Este ty Milo a JEDÉÉÉÉMMMMM!!!!!
Ja mam maturitu taky :-) ale uz skoro deset let :-D no nic
10 let…sem si říkal, že vypadáš nějak staře:-)))10 let nebo 5 dní, to je fuk….Tak to v Kalech oslavíme ne?:-))
já bych už taky chtěla slavit!!!:(ale maturuju až ve středu 30.5.:(achjo vy se máte…no gratuluju:)
Tak hodně štěstí! A neni to nic tak těžkyho…. Zbytečny nervy….
Je to úplně v pohodě.Když to dali Krabovi, tak tobě u toho ještě budou líbat nohy.Asi maturuješ na podnikatelce že?Tam je to tak pozdě…ale jinak ať ti to vyjde za 4:-)))
Jak když to dali mě…. Jestli sem dobře počital tak když tě četli…. 4,4,4,2… To je teda znamka….
zase jsme trochu víc odbočili od tematu. ja nejsu na žádný podnikatelce…. a za 4 to nedam určitě:(
Bude kalba jako svin kluci!!!
Tak jistě, Zuzi. ;) U nás v Pekle… No jo, začíná léto, to tam zase budu asi pečená vařená. A jinak blahopřeji všem úspěšným maturantům – hasičům!! A těm, co to teprve čeká – hodně štěstí, to dáte!!! Mě to taky teprve čeká. Ikdyž za trochu delší dobu. :) A na Kaly jsem si koupila nový opalovací krém, dvanáctku, tak už se snad nespálím tolik, jako na Litavě. Jardo, jako kýbl si ho fakt brát nebudu, ale ty si ho vem, at´ se můžem zasmát. :) Doufám, Kaláci, že budete mít stejně dobrý pivko, jako měli i vaši sousedi – Litaváci…
Též se připojuji ke gratulaci maturantům. hoj hoj gratuluji!!! kde jsou ty časy když jsem byla maturantkou… nicméně opalovací krém si též beru, aby se mi nikdo nesmál jak po litavě a na to pivko už se taky těším, doufám že kaláci nezklamou!!!! Vzhůru na Kaly!