Žďárská liga v požárním útoku

Jarda

Ve VelMezu se zase bude běhat v noci mezi domama, šplíchat lidem na fasády a tůrovat mašiny pod oknama když se budou dívat na Výměnu manželek. Mazéééc

23.4.2007, 17.04
Miras-Netin

Ale Jardo ja myslím ze Výměna manželek je až v neděli,ale mazec to bude to každopádně!!!!!!!

23.4.2007, 19.55
Jarda

A hrome, sem se felil.

23.4.2007, 21.29
Jahe-Katov

Jo a ještě ste kluci zapomněli na ty poblitý chodníky…:)

23.4.2007, 22.09
Standa V.M.

Koukám, že soutěž ještě neproběhla a už se hází na velmez špína. Najdřív si zameťte všichni takto uvažující lidé před svým prahem a pak teprve kritizuj druhé. Jestli se ti to ve velmezu nelíbí tak se na to z odpuštěním v….. a nejezdi.Ty chodníky jsou od takovejch lidí co se přijedou na soutěž ožrat a pak kritizujou vše. To co si dovolíte na ostatních závodech si doma netroufnete tak toho laskavě už provždy nechte a chovejte se jako normální lidé, kterým jde o závodění a né nasbírat co najvíc kritik na ostatních. Doufám, že do velmezu přijedou jenom ti slušní závodníci, kteří chtějí dokázat, že jim jde především o závodění a popovídat si s přáteli a ne o urážení a hledání maličkostí jenom aby se pošpinil pořádající sbor. VŠICHNI DOBŘÍ A SLUŠNÍ LIDÉ JSTE VÍTÁNI.

23.4.2007, 23.06
Jarda

Ale ale…zase se nerozčiluj. Mě jde jenom o ty Vaše fasády na domech a rachot v devět večer, místním domorodcům se to asi moc libit nebude….chodníky a celkově zbytek máte v pořádku.

24.4.2007, 11.25
Jaruš DL

Hej, jako já za sebe musím říct, že závody ve VelMezu byly super. Noční závody jsou vždycky mazec a u vás to bylo minule super. Takže tak… (:

24.4.2007, 12.23
Tomáš-Olší

jako noční závody nesnáším bych to zrušil at se behá jen za svetla je to nesmysl nasazovat proudnicu poslepu:-( jinak je velmez fajn soutež pač si můžem zajít nekam do restauračky kousek od trate a skoro o nic ze závodů neúpříjdem

24.4.2007, 18.54
Standa V.M.

Možná jsem to včera trošku přehnal ale vadí mě kritika něčeho co se ještě neudálo. To že budou řvát motory v noci na náměstí je náš problém a MěÚ nám to schválil. S majiteli domů a obchodů je to taky dohodnutý tak si myslím, když nastane nějaký problém je to jen a jen náš. Vy co jezdíte na noční soutěž do Telče víte jaký je to tam hukot třeba o půlnoci. Mají to prostě povolený do určité hodiny tak jako my.Všechny příznivce požárního sportu v sobotu 5.5. rádi přivítáme a těšíme se na vaší účast.

24.4.2007, 21.45
šimi

Já jsem jednoznačný zastánce nočních závodů. Připadají mi atraktivnější. Doufám že se nám podaří dostatečně natrénovat, aby sme mohli do velmezu přijet. Hold nový složení je nový složení :-)

25.4.2007, 13.42
Víťa Litava C

No tak podle mě je noční soutěž takový malý spestření všeho toho deního a nedělního světa a světla. Tkaová adrenalinová soutěž…:-)

25.4.2007, 13.51
Jarda

Tak dobře Stando, budu se těšit. Do VelMezu se nedostanu každej den. Tak zatim…

25.4.2007, 14.15
Jitka DL

ne Jardo právě sis to zkazil a budeš doma…:-)

Jinak já jsem ráda zas noční soutěže, je to opravdu něco jinýho. Prostě to celou ligu obzvláštní.

27.4.2007, 08.38
Jirka639 - SDH Petráveč

Ahoj, chceme zkusit noční soutěž ve VM, ale bohužel nám chybí „Béčkař“. Proto prosím zda by někdo ze soutěžících sborů se odhodlal jit s náma. Odměna půlčák tuzemáku(božkov) vyplacen po útoku. Předem moc diky Jirka639

ps. nebojte se, vyhrat určitě nejdem:-)je to soutež organizovaná na „předměstí“ Petrávče tak se chcem zůčastnit

28.4.2007, 19.31
Jirka639 - SDH Petráveč

jo a malem bych zapomněl. kontakt: hasici(z.avina­.c)petravec.cz Tel:608×752×783

(z.avina.c)=@

28.4.2007, 19.33
Petr

Hotová věc, můžeš se mnou počítat!

28.4.2007, 21.25
vlasta: radostín

Ahoj. stando já si mylím, že jsi nepřehnal vůbec nic. už bylo docela načase, aby někdo z těch(starších)a respektovanějších lídí, co se pohybují už dlouho po soutěýích(okřiknul) ty poměrně mladší, kteří téměř nic nedokázali a umí jen kritizovat a pomlouvat. dá se říct ted již předem. ted si snese asi i hodně kritiky na mě ale takhle to cítím já i většina radostína a proto se zde již nijak neukazujem. jinák do k vám se moc těšíme.

30.4.2007, 15.31
Krab - Žernovník

To vlasta: Hele sorry ale ty si myslíš že když seš starší tak seš něco víc? Nebo že když toho víc objels žes toho taky dokázal víc a proto seš větší machr? To teda prominte pane ale já s vama tezce nesouhlasim. Mimochodem sorac ze te kritizuju ale to vis… je me teprva 19…. Pardon za takovej prispevek ale takovy nazory me zvedaji ze zidle…..

1.5.2007, 22.31
Kidal Netín

Krabe, tak raději zůstaň stát.

2.5.2007, 06.49
Pavel - Běleč

Nebyla by pozvánka na Velmez. Základní věci kdy kde v kolik pořádí možnost přihlášení atd. Dik

2.5.2007, 09.55

krabe, mě je taky 19. já tím myslel standu a ne sebe. Ten je starší a už se na ždárské lize o něco zasloužil. tak my odpust to nedorozumění

2.5.2007, 19.27
Krab-Žernovník

Tak sorac. To sem fakt blbe pochopil… Omlovam se za muj vybuch.

2.5.2007, 19.38
Jura-Stanoviště

Já jsem taky možná dost dobře nepochopil podstatu problému co se tady řeší,neznám vás osobně.Ale podle toho co tady píše Standa si myslím, že je rozumnej chlap.Myslím si taky, že závody v Mezu jsou super.Perfektní prostředí a i to že jsou v noci.Nedá se co vytknout.Ale co píše Vlasta?Vůbec přece nezáleží na věku.Neznám osobně Vlastu z Radostína,ale pokud ten Vlasta co sem píše je ten samý člověk co prosazoval uzavření ligy…Tak si myslím že obzvláště na něm,jako na mladém člověku lze poukázat na to,že na věku nazáleží,poněvadž jeho názory odpovídají něčemu co sem už dávno nepatří.Něčemu co už sem hodně dávno nepatří.Nevím kam na to chodí…?Jo a Krab…Ten bude i v 80, pokud se toho věku dopije, furt stejnej:-))

2.5.2007, 23.01
Martin - Lhotky

To se nedá číst! Jarda a Standa si všecko vyříkali, a rázem do toho ještě rejpne Vlasta. A sotva si Vlasta ujasní názory s Krabem, přijde Jura a zareje ještě hlouběji. Zadržte prosím… nevyplácí se komentovat názor na něčí názor na něčí názory… tak se leda rozhádáme ještě předtím, než liga začne.

Do Velmezu se těším!

2.5.2007, 23.22

nikdo si nerýpe a ani do nikoho rýpat v umyslu nemám. podívej se na ostatní vzkazi.normálně jsem řekl názor na to se tu už předem píše na soutěž do mezu. jinak juro:my se známe dobře jen jsi na mě asi zapoměl a ligu jsem taky uzavírat nechtel, spíš naopak. myslím na soutěži si to řeknem v klidku popovidáme jestli přijedete. jinak s psaním zde jsem skončil pač lepší je si to říct mezi 4 očima a né takhle. Pak si to každý špatně vykloží a je zle.

3.5.2007, 00.22
Jura-Stanoviště

Asi jsem sem taky nemusel psát až tak.sorry…Říkal jsem, že pokud jsi ten co chtěl uzavřít ligu…Ale teď si tak nějak vzpomínám, že asi budeš ten ze Širocka jak jsme spolu pili,to si fakt moc nepamatuji:-) a proti tomu opravdu vůbec nic nemám…Všichni se shodneme že se těšíme na závody a tím to tady asi uzavírám..

3.5.2007, 10.13
Jahe-Katov

Přesně jak říkáš Vlasto,někdo si to tady někdy špatně vyloží a je malér!ty chodníky sem myslel jen z legrace,ale vždycky ten koho se to týká si to obrátí a dělá uraženyho.nemyslim to nějak zle,ale je tady málo smyslu pro legraci,připomíná mi to tady bulvární noviny typu Blesk apod.Do Mezu se se moc těším a vožírat se tam nebudu,jelikož mam před zkoškama…(možna trocha:-))

3.5.2007, 10.28
Martin - Lhotky

Jo, Pavle: Je tu článek o Velmezu

3.5.2007, 11.05

vidiš že jsi si vzpoměl juro. tak na soutěži chlapi. čau

3.5.2007, 11.32
Pavel-Běleč

Martine dik, jsem dnes poprvé zavítal i do sekce články. Sorry nečtu, neznám, příště již budu chytřejší :-).

3.5.2007, 14.10
raduš SDH Lhotky

pro ty co pojedou od Brna do Velmezu tak se neleknite, ulice Novosady je uzavřená a musí se to někudy odjet. No možná tam dají hasiči z VM nějaký šipky

4.5.2007, 13.10
Jahe-Katov

Ve Velmezu se mi velice líbilo,i přesto že jsme šli na řadu až v 1:-) myslim že to byl vydařeny zavod.

6.5.2007, 12.08
Tomáš-Olší

Velmez byla super soutež se super účastí a super poředeteli, ale mela jednu chybu a pro me to byla chyba která pokazila celý závody a ta chyba byla to že se všechno odehrávalo v noci a za nedostetku svetla. Ale jinak to bylo pořadatelsky zvládnuto dobře

6.5.2007, 13.25
Misel

Soutěž se mi taky libila ale byly tam mensi chyby a to ze rozhodcim vůbec nevadilo kdyz nekteri soutezici nemeli dresy zastrcene v kalhotech…

6.5.2007, 15.04
Jarda

Jo bylo to fajn

6.5.2007, 16.08
hanik

ve velmezu se nám líbilo,noční soutěž je příjemný zpestření,i když je to náročný.nám holkám se moc nedařilo:(ale to je sport.a souhlasím s Misel co se týká těch zastrčených dresů.nám se to taky nelíbí,je to nepohodlný, neestetický,ale jednou je to v pravidlech a ta by měla platit pro všechny.

6.5.2007, 17.41
Víťa Litava C

Trošku kritiky z Litavy…:-) Velmez jako noční soutěž je docela dost v pohodě,co se týče osvětlení,to pouliční jakž takž stačí na běh,ale na základnu by mohlo být nějaký pořádný světlo. Co se týče dráhy,tak asfalt bez jedinýho problému,paráda. Terče byly poměrně lehký,takže taky v klidu! Občerstvení nemůžu moc posoudit,měl jsem jen klobás,ale všichni řikali,že gulášovka byla výborná! Jinak parádní návštěvnost,dobrá účast.

6.5.2007, 21.18
Jura-Stanoviště

Co pořád s tím osvětlením,jsou to noční závody a v noci je přece tma.Byli to fajn závody.Jen mě mrzí, že než jsem doběhl,tak už nebylo žádný jídlo ani pivo.

6.5.2007, 21.28
Voříšek-Litava

Soutež se mi fakt líbila:) Jak po organizační stránce tak i soutěžní….Ale s tím osvětlením je to pravda chtělo by to na základnu trochu toho světla:) Jinak fajn soutěž..gratuluji Lavičkám

6.5.2007, 22.42
Petr Radostín

VelMez byla super soutěž,měli to dobře udělany.A že se běhalo za minima světla mi vubec nevadilo_je to dobrá změna.S tim oblečenim to je pravda_moc to tam rozhodčí neřešily na rozdíl od jinejch věcí.PS:gulášovka se povedla.

6.5.2007, 22.53
Jirka639 - SDH Petráveč

ahoj, soutez ve VM super. konecne sme si zkusili neco novyho.
omlouvám se týmům co šli po nás za vyplaveni boxů. Den předtim se uvolnilo tesneni koule a nebylo to mozny jak opravit. Hlavni rozhodci zakazal pouzit zatku(coz dle meho soudu je blbost). No a na obhajobu naseho utoku…v leve proudnici byla srazena kousek hrana takze to bylo jak kropicka:-( Kazdopadne jsme tam šli jako exibice, coz se nam povedlo. Ale zklamani z nedokonceni boli:-( ahoj zas nekdy na lize za SDH PEtráveč Jirka Kratochvíl

6.5.2007, 23.30
Mirek

Ahoj, chtěl bych poděkovat všem zúčastněným družstvům na naší soutěži. Taky díky Vám probíhala soutěž bez větších problémů a doufám, jste si užili zahájení soutěžní sezóny. Samozřejmě našli se nedostatky, nic není ideální. Označení časoměřičů beru na sebe. Moje chyba. Došlo pivo – stalo se. Příště se zlepšíme. Osvětlení základny ještě zvážíme. Já osobně bych osvětlil box pro přejímku materiálu a základnu jen na přípravu. Je to noční soutěž. Jinak gratuluji vítězům. Holky ze Lhotek si poradily se šerem a kluci z Laviček ukázali, že to jde i za tmy. Všem družstvům přeji do začínající sezóny co nejvíc sportovního štěstí a dobré časy.

7.5.2007, 10.06
Martin - Lhotky

Jojo, tahle soutěž se povedla: dobrá účast, výborně vyřešená projekce startovní listiny, výsledky na webu den po soutěži, dojezd u krmelce a v RockDepu, paráda :o)

K dodržování pravidel – měření délky hadic tam nebylo, nebo jsem ho jen přehlídl?

Causa světlo: Přejímku osvětlit určitě, terče možná, ale jinak se přidávám k vyznavačům tmy.

7.5.2007, 12.06
Martin - Lhotky

… organizace chvályhodná, ale při pohledu na výsledkovku… těch eNek je tam nějak moc :o(((

7.5.2007, 13.07
Vlasta - Předín

Žďárské ligy jsem se zůčastnil poprvé a musím říct, že se mi soutěž docela líbila. Podle mě to bylo se světlem v pohodě, ale nevím proč máte zakázáno použít světlo na mašině. Trošku mi ale přišlo divné že kategorie žen začala už za světla a družstva s vyšším startovním číslem šla za tmy, to se mi zdá celkem nefér.

7.5.2007, 13.49
pro Martin

jo hadice se meřili. v pravo u byvale zuš byli dva co to prinesli chodniku a omerili. ja sem pro zachovani tmy a POVOLENI zatky na masine(pravidla to nezakazuji). doufam ze to tak bude i ve lhotkach.

7.5.2007, 15.49
Jirka639 - SDH Petráveč

|
V

7.5.2007, 15.55
Rosťa - Litava

Já už nějak nehodlám veřejně hodnotit soutěže a pravděpodobně stejně nebudu na všech soutěžích. A navíc noční soutěže nepatří k mým oblíbeným. Zakázání zátky na mašinu mě připadá stejně zvláštní, jako kdyby byly někomu zakázány třeba klíče, které používá na podložení koše a savice. Osvětlení základny by mě osobně rozhodně potěšilo, ale nutno říci,že milovníkům nočních soutěží by to asi ubralo na adrenalinu. Ale co mě tedy hodně vadilo, přestože to asi nemohli pořadatelé předvídat,tudíž jim to pro letošek nevyčítám, byl ten první kandelábr!! Blikal tam jak vánoční stromeček a někomu na spoje svítil a někomu ne.Takže když to hodně přeženu, tak někdo běžel noční soutěž a někdo zase denní. Rosťa.

7.5.2007, 17.10
Jura-Stanoviště

Ještě doufám, že ta proudařka co tam měla nějaký problémy je v pohodě.Vypadalo to špatně,ale byla statečná.Snad je OK.

7.5.2007, 18.21
Pája Litava

Já se taky přidám do diskuze. Soutěž byla moc pěkná, našlápnutá startovka, dobré jídlo (obvzlášť gulášovka) a pěkný výkony. Co se týče toho světla. Noční soutěž má být za tmy, jenom ten kandelábr, který chvíli svítil a chvíli ne zajistil někomu výhodu a někomu to, že neviděl vůbec nic. Ale za to pořadatelé nemůžou. Gratuluji Lavičkám a Lhotkám k vítězství.

7.5.2007, 18.59
MIsel

Dle mých informací je ta holka s Dobrý Vody co tam mela ty karamboli /poslední soutezicí druzstvo zen/ v pořádku

7.5.2007, 19.36
Kial Netín

Karambol bez karambolu, jako hrad bez hradu.

8.5.2007, 03.07
Rosťa - Litava

Ale kdepák Ladiku, je to jinak: karambol bez karambolu,jako žíněnka bez trampolíny. Jen se asi už moc nedržíme tématu. Rosťa.

8.5.2007, 08.24
Standa V.M.

Podle posledních informací má proudařka z Dobré Vody naštipnutou kost jak ji půlspojka otočila ruku. Ruku má v sádře a nějaký čas si zamarodí. Doufám, že nezanevře na cvičení a brzo se dá dohromady.

8.5.2007, 10.31
Jura-Stanoviště

Jéjda,tak to by chtělo ji poslat něco na léčení:-))

8.5.2007, 10.38
Kája

Kde vůbec je Dobrá voda?Chodí sem někdo odtama?

8.5.2007, 14.30
Krab - Žernovník

Ale ale…... Nevím jak si mám vyložit Jiřinkovu starost…. Anad ses nám zase nezamiloval Jiříčku… :)

8.5.2007, 20.06
Víťa Litava C

Tak já mám nápad.Pošlem jí na léčení Jirku ze Stanovišť a bude,co Jirko??;-):-)

8.5.2007, 21.54
Jura-Stanoviště

Hlídej si Krabíku svoje zahrádkaření.Když mě to s ní Víťo domluvíš,tak bych tam klidně zajel:-)))Ale to sem kluci nepatří.Není to drbací místnost…

8.5.2007, 22.11
Krab-Žernovník

To by si teda dala… chudák holka…. az si to precte tak shodi sadru a bude zdrava hned…

8.5.2007, 22.14
Jura-Stanoviště

Napiš mi prosím Krabe připomínky na icq ju?Kazíš mě tady před lidima jméno :-)))

8.5.2007, 22.25
Krab

Já vím….. Jenom at se ví jakej ses….

8.5.2007, 22.26
Jirka639 - SDH Petráveč

pro Kája: http://amapy.a­tlas.cz/?…

videl jsem ji na zavodech v nedeli, mela zasadrovany ukazovacek a prostrednicek. pry tak 14–21dni:-( a zrovna se holkam na soutežích docela darilo.

9.5.2007, 09.23
Rosťa - Litava

Jirko 639, kde jste byli na závodech v neděli? Rosťa.

9.5.2007, 10.19
Jirka639 - SDH Petráveč

v Březském. my máme svoji „ligu v polosportu“ serial asi 10zavodu, kde mas hadice uz na zakladne, ale musis je rozhazovat. Mas 2×2,5m savice, 4×C a 3×B. Mezi 2 a 3B je umístěno kolo z traktora kterým musís proběhnout cely utok do sražení terčů. Docela zajimavy a časy okolo 30s.vice na www.petravec.cz (lonsky rocnik, letos sem jeste neaktualizoval)

9.5.2007, 10.58
Rosťa - Litava

Já jsem jednou něco viděl v Heřmanově, to bylo ono? Do Litavy se chystáte? Rosťa.

9.5.2007, 14.16
skin

ahoj,chtěla jsem se zeptat,kdy bude foto z VelMezu??

9.5.2007, 15.33
Jirka639 - SDH Petráveč

Rosťa: jo to je ono.

my ligu jezdit nebudem. jedine do lhotek na nocni zavody. Nemame potrebny vybaveni (stroj hadice obleceni),abysme byli schopni konkurovat aspon na pulku tabulky.

9.5.2007, 15.54
Rosťa - Litava

Tak když bude někdy volno, tak přijedu držet palce. Rosťa.

9.5.2007, 17.38
Jaruš DL

Možná, že tenhle dotaz už tady padl, ale budou fotky z VelMezu??

10.5.2007, 10.23
Rosťa - Litava

To máš tak Jaruško, každej se ptá po fotkách a nikdo pořádně nefotí. Rosťa.

10.5.2007, 11.23
Kidal Netín

Jak, nefotí? A ty blesky, to byla bouřka nebo co?

10.5.2007, 18.40
Ondra SDH Čikov

Chtěl bych tady někoho poprosit jestli nemá nějaké fotky základen z VM nebo prostě nějaké fotky, chtěl bych je dát na www.sdh-cikov.tym.cz ,se stránkami začínáme a s požárním útokem v podstatě také. Předem díky…

10.5.2007, 19.58
Dolfo

Ahoj taky bych se chtěl podívat na nějáký fotky s Velmezu.Bohužel jsme nic nefotlili.Tak bych byl rád kdyby se ve fotkách něco objevilo.

11.5.2007, 21.52
Martin - Lhotky

Fotky z Velmezu na stránkách Heroltic

Lidičky, foťte, foťte a posílejte, i kdybyste měli jen pár snímků! Můj email je martin-kaman@seznam.cz, rychle a rád zde vystavím vše, co mi dorazí do schránky. S obrázkama od Míry z Olší letos dopředu nepočítejme, moc soutěží prý letos nestihne.

Ondro, můžeš se podívat na fotky základen v diskuzi na Firesportu

Jirko, rozhodčí technické přejímky jsou určení pravidly ŽL a jako pořadatelé jim do toho nemáme co kecat:o) (Jinak bych se samozřejmě přimluvil, páč jinak odplavíte půlku hřiště :-) Ale věřím tomu, že to do července budete mít spravené.

13.5.2007, 23.36
Ondra SDH Čikov

Martin – Lhotky: Moc díky…

14.5.2007, 15.25
Kika

tak abych tady objasnila pár věcí,to jsem já ta proudařka z Dobrý Vody a nakonec se ukázalo,že nemám naštípnutou ruku,ale že ji mám jen pohmožděnou…takže dlaha už je dole a od cviční mě to neodradí…liga se mi i přesto líbí, ale ještě pořád mě mrzí to, že nebejt toho, co se mi stalo jsme mohli pomýšlet na dobrý místo:-(a ještě bych chtěla moc poděkovat všem holkám z našeho družstva a taky hlavně Elišce, že sestřelila místo mě terč(byla to její premiéra)

14.5.2007, 18.20
Eliška DV

Napadlo mě to až teď jít se podívat do diskuze…Vy jste nám teda naši proudařku pěkně zdrbli!:)Jinak závody fakt moc pěkný a snad se za Vámi zase někdy dojedem podívat:)

14.5.2007, 18.20
Petan

No jo,Kika je nejlepší proudařka na světě.A všechny holky z DV sou nejlepší.

14.5.2007, 20.31
Peťa - Jasenice

Moc děkujem holkám z Dolních Louček za půjčení koše. Snad vám… chutnal. SDH Ženy Jasenice

15.5.2007, 12.08
Martin - Lhotky
17.5.2007, 17.04
Suzán DL

My vám taky holky děkujem, zatím ještě nechutnal ale určitě bude:) jo a kdyby jste zas chtěli něco pujčit…. :)))

17.5.2007, 19.32
Paša-VelMez

VelMez byla moje první noční soutěž a byla fakt super….…...běžělo se mi super a bylo i super že jsme vyhráli ty super construct trička, protože ty ze sebe nesvleču ani kdybych musela….…prostě super akce…..:)

20.5.2007, 19.08