Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / ANKETA: Jak naštvat/potěšit soutěžícího | ↓↓↓ jít dolů |
První soutěže se blíží, pořadatelé se začínají připravovat … Zkusme aspoň trošku předejít tradičním ostrým kritikám a napovědět pořadatelům, kterým směrem by se měly ligové soutěže ubírat…
Řekněte jednu věc, která by vás na letošních soutěžích zklamala a naopak jednu, která by vás potěšila.
Zklamala: Prostorové uspořádání soutěže, hlavně kolem základny.
Potěšila: Propagace na internetu (pozvánka, výsledkovka, článek, fotky, videa)
Naštve mě, když potkám blbca. Potěší mě, když nepotkám žádnýho.
NAŠTVE:když nejsou zajištený stejný podmínky pro všechny soutežní týmy POTĚŠÍ:vychlazený pivo
Naštve:Málo občerstvení,narážky na rozhočiho a úmyslné prodluzovaní souteže. Potěší:Kidal v sandálech,pořadná hudba.Soupisky soutežících týmů,které během připravy komentátor představí.
Potěší: dobrá atmosféra Naštve: špatný počasí Tak se snažte pořadatelé:-)
Potěšít: Dobré počasíčko, větší prostor na povalování nebo něco zahrátí než se vystřídají….…..Naštvat: Špatné počasíčko, žádné hodnotné ceny…..;)
NAŠTVALO:naštvalo by mě,kdyby si některé ligové týmy utrhly ostudu co se týče pořádání,jako třeba někteří loni… POTĚŠILO:by mě,kdyby byly soutěže na úrovni a nebral by se žádnej rozdíl mezi někým jestli je první nebo osmdesátej.A aby se na sebe lidi nekoukali přes prsty!
Víťo bingo!!!Jen mě prosímtě vysvětli ty rozdíly a nekoukání na sebe mezi prsty???
Ty na někoho mezi tak koukáš?
to Franta:No nevim Franto,ale mě bylo vždycky jedno kdo za mnou kdekoli a kdykoliv přijde,aniž bych ho znal a začal se semnou o čemkoliv bavit a no problem.Tohle myslim konkrétně na hasiče.Na Extralize nebyl problém,na VCB nebyl problém,na různejch pohárovkách nebyl problém,ale na ŽL jsem taovejch problémů trošku zažil.(Každej ať si o tom myslí svoje)Ale to je prostě všechno o lidech.Kdyby za mnou přišel ten nejmenší z posledního týmu,nebo ten největší z prvního,tak bych se s nim normálně začal bavit a neohrnoval nad ním nos.
Jarda chtěl pozdravit, tak ho zdravím… :-)
Jinak, k tématu: Potěší mě, když mi někdo udělá kompliment, což ale mimochodem nebývá moc často… Naštvou mě pomluvy a lži.
Jarušeko jsi nejlepší košařka na světě
ha a teď si vyber
Potěší mě pěkné počasí,upravená trať,pestré občerstvení,dobré pivo,pořádná hudba,kvalitní komentátor,pěkné fanynky…Chci toho nějak moc:-)A naštve mě , pokud se nesetkám ani s jedním z mého seznamu.
Ale úplně nejvíc mě potěší,až už bude konečně sezona.
jj podemnou je nejlepsi prispevek. no nic, jdu spat.
Hej, nevím co si mám myslet. :) Takový dvojsmyslný odpovědi… No, tak jako nejlepší košařka rozhodně nejsem, ale kdyby se soutěžilo v tom, kolik má kdo na svým kontě trapasů, určitě bych vyhrála… Přece jen, trapas je můj životní styl. Cha cha. Jo a Jitušeška je zase moje princezna a nejlepšejší béčkařka z našeho družstva šen. Takže tak…