Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Mapa Žďárské ligy | ↓↓↓ jít dolů |
Především nepravidelným účastníkům Žďárské ligy dobře poslouží mapa soutěží Žďárské ligy. Podívejte se na ni do sekce "Soutěže".
Ty vlaječky ukazují přímo na hasičská cvičiště, tedy s vyjímkou Stanoviště a Heroltic, tam jsem nikdy nebyl takže nevím kde se má závodit. U Krokočína si nejsem jistý. Když mi sem napíšete GPS souřadnice vašeho hřiště, upravím je. Souřadnice se dají zjistit na www.amapy.cz, vyberte "Nástroje" -> "GPS Souřadnice" a klikněte na správné místo. Rozumíte, abysme u vás nebloudili ;o)
V té mapě jsou zatím jen základní údaje - místo a datum, později je možná doplním.
Člověk se tak snaží a ti syčáci z map.cz mají starý podklady.
Třeba kluky z Laviček vodrbali o ten fajnovej asfaltovej náběh.
A Lhotky, Martine, na tom nejsou o moc líp.
Rosťa.
No mohli by to tam trošku zaktualizovat,protože my by jsme podle nich měli běhat mezi stromama:-)))
Souřadnice Stanovské dráhy jsou :49°14'13.64"N,16°15'48.06"E
Rosta: Jojo, uz se nemuzu dockat, az si nas znova vyblejsknou. Mozna by nam mohli poradit Netinaci, jak se to da zaridit…
Jura: Diky. Vida, pro jistotu si na vasi soutez vezmu plavky :o)
No jasně, pár kapříků pro NASA a kousek vodky na Bajkonur, a už to fotí a fotí…
Jasně, Laďa bude machrovat s kaprama, který narve NASA,pak dělá soutěž a živý kapry nemá. Ros.
Ale znám někoho, kdo si pro ty kapry zajede.
Herolticeeee, kde máte hřiště prosííím?
Hřiště v Herolticích Loc: 49°18‚54.04„N,16°24‘48.81“E. V případě dokončení nového hřiště 49°18‚54.49„N,16°24‘35.74“E.
Díky. Dal jsem tam to nové hřiště, držím vám palce.
Krokočínské hřiště je zakreslené správně… :)