Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Pozvánka do Dolních Louček | ↓↓↓ jít dolů |
SDH Dolní Loučky zve všechny příznivce hasičského sportu na tradiční Dolnoloučskou zimu.Konanou dne 25.února na hasičkém cvičišti(opět zmněna v mistě konání).
Ty Venco, zapomněl jsi napsat, že se jedná o první letní Dolnoloučskou zimu.
Rosťa.
No to jo, to bude blatíčka.
Roťo tak na to jsem fakt zapomněl, ale o to to bude lepší.vždyť kdy se ti poštěstí běhat v únoru na zelené trávě.
No já jsem se chtěl s céčkem tam vypravit akorát není mašina a dost lidí... Ale pojedu tam aspon jako divák, jestli bude Rosta dost střízliví po sklepě a bude schopen řídit:D
Tohleto počasí má ale i výhody, například nebude taková kosa. Přece jen chudáci košaři a košařky. :) I když ale těch -5°C má taky svoje kouzlo. Jinak, závodů už se nemůžu dočkat, škoda, že další budou až v květnu, jestli se nepletu...
Horší, kdyby byla koša. Přece jen chudáci kosaři a kosařky.
Ještě štěstí že tam Litava nepojede,protože jeden nešťastnej proudař(takže já) má střevní chřipku a to by muselo být okolo celé trasy rozestavěno spoustu záchodů abych to doběhl!:-)Ale možná kdyby byl jeden na konci,u terčů,tak by mě to motivovalo a běžel bych rychleji...A nebo se někde po cestě pos..!:-)))
A jinak všem kdo se tam chystáte,tak držím palce.
pro Vítě: :-), :-) soucítím s tebou.
Pro Jarušku: když byla zima tak to zase byla pro vás dobrá záminka si dát rychlýho panáka ne?????????
A pro všechny: začali jste někdo trénovat??
jj, trenovali jsme. Už jsme tím ale zkončili. Prej už toho bylo dost a všichni to umí
No jasně, trénujeme. V počtu domluvenejch a nekonanejch tréninků jsme absolutně top! A to jsme začali v prosinci. Takže NATRÉNOVÁNO.
Tak to jste frajeři, u nás i u kluků to bude tak trochu sázka do loterie, tak budem tiše doufat, že to vyjde.
Jo a už se na vás na všechny těšíme!!!!!
Koukám že všichni(dobře,skoro všichni) spoléhají na to,že to buď vyjde a ten útok se "nějak sám" podaří a nebo to bude propadák hned na začátek.Tak krásný počasí venku a ono se netrénovalo...:-):-)
Tak a je to tu...... nas novej superturborozdelovac ma nador na rameni. no teda ted uz ne.. nicmene ma diru v zadech a nemuze.. takze pokud se tam najde nejaky volny rozdelovac (pan, ktery ridi rozdelovac), ktery by byl ochoten za nas ten zavod zabehnout, tak pojedem taky
to kenny: lidí je vždycky dost ne
Prosím mohl by tu někdo dát výsledky dnešních závodů, z důvodu dvou členů kteří jsou mimo ČR jsme se nemohly zůčastnit.
Díky
Výsledky najdeš na www.sdhlavicky.com ve fóru, kapitola Sezona 2007
http://www.forum.sdhlavicky.com/viewtopic.php?t=26