Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Brněnská Liga | ↓↓↓ jít dolů |
Není to tak dávno,co za mnou přišli kluci ze Starého Lískovce - sport s nápadem založit Brněnskou Ligu.Povídali:na okrese Brno,hlavně Brno-venkov je přece hodně mančaftů,které by ji mohly jezdit.
Tak co tomu kamarádi říkáte?
Úplně zcestnej nápad to rozhodně není.
Rosťa.
Sbohem rozume
Proč ne.Souhlasím,bylo by to fajn...
Myslím si, že by to mohlo být super, těch mančaftů už je celkem dost.
Rádi by jsme se takovéto ligy zúčastnili.
Já jsem o tom taky uvažoval, ale je to tak 2 roky zpět a nebyl zatím nějaký enormní zájem. Ale kdyby byla bylo by to jedině plus
No vzhledem k tomu že teď taky patříme pod Brno tak by jsme se taky připojili, toliko můj osobní názor. Bačovi se nedaří na Blansku a tak si chce založit vlastní ligu :-) ?????
No je to dobrej nápad my jako Litava C by jsme se taky zůčastnili:)
Nápad skoro dobrej, ale myslím, že je na něj ještě brzy. Zbyly by nám pak jen dvě pidiligy (i když sbory z Brna-Venkova rozhodně nechcu podceňovat :o)
Pokud se nám (společně) podaří na Žďárskou ligu nalákat ještě o hodně víc družstev (směrem na Žďár i na Brno), tak to bude nápad úplně dobrej :o)
To sem nepatří,ale až tady Šimi zase budeš,napiš mi prosím kontakt na Petra Smutného....Díky.Můj mail is Jirurb@seznam.cz díky moc.
Čau Jirko tady máš na mně kontakt 723804038
nebo mail smutny-petr@volny.cz
Tak co bude s to brněnskou ligou? diskuze nějak utichla. Kde bych sehnal nějaký info?
Až ji někdo založí,tak bude.
Rosťa.
Počkáme jek dopadne jednání okolo ŽL a pak se uvidí:))
Libilo by se mě porážet fazoláče