Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Diváci | ↓↓↓ jít dolů |
Když sem si přečet vzkaz od Petra KJ ve kterém zmínil diváky na soutěžích, tak musím říct jak to vidím já. Na závody chodí VELICE málo diváků (někdy žádní), kteří nemají se závody nic společného. Tím chcu říct, že hasičský závody nejsou pro obyčejný lidi nejak zvlašť zábavný, bojím se říct, že jsou pro ně přímo nudný. Nevím co si myslíte Vy...tak mě to zkuste říct, jak to vidíte.
Osobně si myslím,že malý počet diváků souvisí mimo jiné s nulovou reklamou,kterou má požární sport(i když fotbal má reklamy dost,a kolik lidí se chodí koukat na nějakej okresní přebor).Další chyba asi je ta,že dost velká část hasičů požární sport neuznává,ba přímo nesnáší.A když se k tomu přidá špatná organizace závodů(viz Žďár kde chyběl i komentátor,který by náhodným návštěvníkům vysvětlil,co to tam těch sedm bláznů vlastně vyvádí)tak asi nelze čekat zázraky.
Mohu jen dodat že unás chodí na zavody skoro celá dědina a okolní dědiny se taky pár lidí najde u nás je to totiž takový velký svátek.
No jo, jenže na Litavě je z těch padesáti obyvatel 25 hasičů a zbytek jejich manželky a děcka. To se pak dědina může vysvátkovat.
Ahoj sdh katov dela dost velkou reklamu proto nam sem chodi dost divaku.Hlasime to rozhlasem a do sousednich dedin vozime plagaty.
to kidal,je púravda že i u nás v Olší tvoří většinu diváků rodinní příslušníci, taky skoro každý barák má nějakého toho hasiče at už malýho nebo velkýho co cvičí.Takže i u nás nemáme o diváky nouzi, ale je to spíš tím že nám stejný den soutěží i dětičky a na ty se přijdou podívat všechny babičky tetičky a tak a pokud je hezky je co pít i jíst tak zůstanou i do odpoledne. takžetak no a na Litavě jsou už ty děcka trochu odrostlejší a cvičí za muže :))
tak pánové, naučte se alespoň trochu pravopis a potom tam něco pište!!!
Já myslím, že není důležitej pravopis, ale hlavně to, co chce dotyčný vyjádřit. Nevypadá to sice nejlíp, ale hlavně že to všichni chápou ne?
Když už ti na tom pravopise tak záleží, pozorovateli, tak na začátku věty se píše velký písmeno, ne? :)
napsal jsem ,,alespoň TROCHU" (plagaty,prúvda.....atd) :) PS:neber te mě tak vážně...