Žďárská liga v požárním útoku

Rosťa - Litava

Ahoj, kdo co ztratil a jak se ožral se řeší vedle. Tak sem pište spokojené přízpěvky :-) Z mého pohledu maximální spokojenost snad po všech stránkách. Organizace supr, moderátor supr, klipy supr.Po dobu slavnostního vyhlášení všichni supr ( taková velká spokojená rodina). A ta pecka v podobě kulturní vložky ? No na to snad budu pět chválu do dalšího vyhlášení. Takže za mě moc děkuju všem zainteresovaným a všem lidičkám za nadstandartní zážitek. Rosťa.

11.10.2011, 18.31
hanik Olší

Musím s Rosťou souhlasit všechno bylo perfektní, v Netíně to prostě nemělo chybu:):)jediný co nám malinko vadilo bylo, že jsme si vybraly do našeho klipu písničku, poslaly dostatečně brzy, ale v klipu byla uplně jiná.......

11.10.2011, 20.45
Hans Hasici150.tv

nooo rád ybch se omluvil ale chyba nenastala u mě, Ondra z Netína měl toto na starosti a měl jsem v každé složce připravené jak fotky tak písničku a u vás jsem měl pouze fotky bez songu takže jsem dodával písničky vlastní

11.10.2011, 22.18
Ondra Netín cirkus

Jsem jí tam asi nějak pozapoměl dát, snad to nebyl zas až takový karambol…

12.10.2011, 07.11
hanik olší

To rozhodně nebyl zas takovej karambol, ona stejně zazněla, těsně před tím než jsme šly pro medaile:):)tan­covali na ni kluci z Benetek a Maršovic …jen jsme proste nevěděly proč zní těsně před naším klipem ,ale ne v něm…tak „Děti ráje“ třeba příště:)

12.10.2011, 09.11
Jana Vel. Mez.

Jojo, vyhlášení bylo opravdu super. Ale když se tady začaly zmiňovat ty písničky, tak on v tom byl asi celkově trošičku zmatek,co? :-) nám hrála taky jiná… :-D

13.10.2011, 15.32
Rosťa - Litava

Hm, tak tohle musíme doladit. Je to určitě nepříjemné, když si družstvo dá kus práce s vyladěním hudby a pak ji neslyší. Za Litavu hudba ok :-)

13.10.2011, 17.25
Ondra Netín cirkus

No šak já si přihlášku k pořádání už dávat nebudu nebojte. tady jsou něaký fota http://www.havlifoto.agro-havlat.cz/akce_11_26.html

13.10.2011, 20.05
Hans Hasiči150.tv

Musím se zastat Ondry, protože sám vím kolik dá člověku práce sehnat všechen materiál na tvorbu klipu a můžu všem říct že to je pěknej žrout času. Takže když se prostě někde stane nějaká chyba tak se stane. Nikdo není bezchybný a při vlastním zaměstnání zařizovat takové věci a do toho na to bylo minimum času, tak jsme vůbec rádi že jsme s Ondrou dali vůběc nějaký klipy dohromady. Takže by jste neměli jen popichovat :) ale taky Ondrovi poděkovat, že si dal tu práci a ten materiál dal dohromay aby jsem mohl něco vytvořit :) takže Ondro děkujem :)

14.10.2011, 01.00
hanik Olší

Tak to každopádně…On­dro,děkujeme:)a nejen Ondrovi, ale celýmu Netínu za krásně připravený vyhlášení:)

14.10.2011, 14.40
Dawe-Starý Lískovec-SPORT

Přesně tak Hansi, Ondrovi a tobě patří velké díky za klipy. Vím co to znamená udělat jeden rozumný klip… Ty jsi jich dělal 20 a Ondra jich 20 chystal… Takže velké díky… A taky Netínu za organizaci, byla super… PROSTĚ VYHLÁŠENÍ BEZ CHYBY!!!

17.10.2011, 14.08
Jana VelMez

To samozřejmě moc děkujem, že vůbec nějaký klip byl a že jste to všechno připravili, takže ne jen díky, ale i obdiv. :-) Já jen, že když se to tady už zmínilo… ;-)

23.10.2011, 10.05
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Ochrana proti robotům: Jsi robot?
ano    ne    Žďárská liga je nejlepší!   

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":http://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.

Kontakt: martin@lhotkysport.cz
Webdesign: programování Martin Kaman, grafika Zuzana Kamanová