Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Vyhlášení - hodnocení | ↓↓↓ jít dolů |
Ahoj, kdo co ztratil a jak se ožral se řeší vedle. Tak sem pište spokojené přízpěvky :-) Z mého pohledu maximální spokojenost snad po všech stránkách. Organizace supr, moderátor supr, klipy supr.Po dobu slavnostního vyhlášení všichni supr ( taková velká spokojená rodina). A ta pecka v podobě kulturní vložky ? No na to snad budu pět chválu do dalšího vyhlášení. Takže za mě moc děkuju všem zainteresovaným a všem lidičkám za nadstandartní zážitek. Rosťa.
Musím s Rosťou souhlasit všechno bylo perfektní, v Netíně to prostě nemělo chybu:):)jediný co nám malinko vadilo bylo, že jsme si vybraly do našeho klipu písničku, poslaly dostatečně brzy, ale v klipu byla uplně jiná.......
nooo rád ybch se omluvil ale chyba nenastala u mě, Ondra z Netína měl toto na starosti a měl jsem v každé složce připravené jak fotky tak písničku a u vás jsem měl pouze fotky bez songu takže jsem dodával písničky vlastní
Jsem jí tam asi nějak pozapoměl dát, snad to nebyl zas až takový karambol…
To rozhodně nebyl zas takovej karambol, ona stejně zazněla, těsně před tím než jsme šly pro medaile:):)tancovali na ni kluci z Benetek a Maršovic …jen jsme proste nevěděly proč zní těsně před naším klipem ,ale ne v něm…tak „Děti ráje“ třeba příště:)
Jojo, vyhlášení bylo opravdu super. Ale když se tady začaly zmiňovat ty písničky, tak on v tom byl asi celkově trošičku zmatek,co? :-) nám hrála taky jiná… :-D
Hm, tak tohle musíme doladit. Je to určitě nepříjemné, když si družstvo dá kus práce s vyladěním hudby a pak ji neslyší. Za Litavu hudba ok :-)
No šak já si přihlášku k pořádání už dávat nebudu nebojte. tady jsou něaký fota http://www.havlifoto.agro-havlat.cz/akce_11_26.html
Musím se zastat Ondry, protože sám vím kolik dá člověku práce sehnat všechen materiál na tvorbu klipu a můžu všem říct že to je pěknej žrout času. Takže když se prostě někde stane nějaká chyba tak se stane. Nikdo není bezchybný a při vlastním zaměstnání zařizovat takové věci a do toho na to bylo minimum času, tak jsme vůbec rádi že jsme s Ondrou dali vůběc nějaký klipy dohromady. Takže by jste neměli jen popichovat :) ale taky Ondrovi poděkovat, že si dal tu práci a ten materiál dal dohromay aby jsem mohl něco vytvořit :) takže Ondro děkujem :)
Tak to každopádně…Ondro,děkujeme:)a nejen Ondrovi, ale celýmu Netínu za krásně připravený vyhlášení:)
Přesně tak Hansi, Ondrovi a tobě patří velké díky za klipy. Vím co to znamená udělat jeden rozumný klip… Ty jsi jich dělal 20 a Ondra jich 20 chystal… Takže velké díky… A taky Netínu za organizaci, byla super… PROSTĚ VYHLÁŠENÍ BEZ CHYBY!!!
To samozřejmě moc děkujem, že vůbec nějaký klip byl a že jste to všechno připravili, takže ne jen díky, ale i obdiv. :-) Já jen, že když se to tady už zmínilo… ;-)